Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ötletek falasroham elkerülésére ?

Ötletek falasroham elkerülésére ?

Figyelt kérdés
Január óta életmódot váltottam és sikeresen megszabadultam 9-kg-tól. Viszont messze még a cél, kb 6kg. Boltban dolgozom és itt elég nehéz ellenállni, de eddig ment míg lement ez a 9kg. Viszont mostanában nagyon nehéz és ha eszem akar egy darab csokit is, mar mindent meg akarok enni és semmi nem elég. Nem tudom mit csináljak, hogy ezeket kikerüljem. Ráadásul ha 1-2napom eltelik így, belenézek a tükörbe és mintha egy terhes nőt látnék,aki kb többet is visszahízott mint amivel kezdte. Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat!
2023. márc. 28. 14:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Először is legyél büszke magadra, nagyon szép eredményt értél el. Elvileg heti fél kg fogyás az egészségesen tartható tempó. Nagyjából 2 út áll előtted: önfegyelemmel, összeszorított fogakkal egész egyszerűen tűröd a (cukor)éhséget. A másik út, hogy nem várod ki, amíg már nem bírod tovább cukor nélkül. Hanem amikor azt érzed, hogy most megennél egy csokit, akkor megeszel egy csokit. Nyilván figyelni kell rá, hogy az egy csoki tényleg csak 1 csoki legyen. De ne is éheztesd ki magad, mert akkor törvényszerű a falási roham.
2023. ápr. 8. 14:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Azóta új erőre kaptam, és megint megy ahogy eddig a mértékletesség. Eszek egy-egy csokit, ha nagyon kívánom. Mostmár -10kgnál tartok.
2023. ápr. 10. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!