Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha rengeteg édességet ettem...

Ha rengeteg édességet ettem eddig, és egyik napról a másikra abbahagyom, attól fájhat a fejem?

Figyelt kérdés

2023. márc. 21. 22:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es, én fordítva működik, nekem túl gyors az anyagcserém, lényegtelen hogy mit eszek.
2023. márc. 28. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Ennyi csokoládét megenni nagyon durva. Olvasd el az összetételét hány százaléka cukor... És képzeld el, hogy annyi kristálycukrot ennél kanállal minden nap. Megennéd ugyanúgy?

A legjobb megoldás, ha nem tartasz otthon csokit, meg semmi más nasit. Almát, répát eszel helyette.

2023. márc. 28. 22:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom az összetételét, de ez sosem tántorított el attól, hogy megegyem. Most viszont hogy valami történt, elkezdtem hízni tőle, mert évekig nem híztam meg, hiába ettem bármennyit, szóval így beláttam, hogy az a jó megoldás, hogy teljesen abbahagyom a fogyasztását, és hálistennek nagyon erős az akaraterőm, mert lassan két hete nem ettem semmilyen édességet b
2023. márc. 28. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!