Heti egy csalónap mennyire fér bele?
Súlyt tartok 173 cm/50.5 kg vagyok
Naponta 1800-2000 kcallal tartok szintet már három hete. Viszont ha hetente egyszer eszek 2500-3000 kcalt, az nem vezet hízáshoz?
A kérdezőnél beragadt a lemez úgy látszik...
Heti egy csalónap bőven belefér nálad,de tudom holnaptol újra súlytartó mennyiségű kalóriát viszel be ...😂
Tehát te lennél 50kg 178cmhez, fiúként? Nálad is vannak akkor gondok.. :D
Kérdező:
A legutolsó dolog, amivel foglalkoznod kellene az az, hogy nézd a kalóriákat.
Sajnos, ha 173cm 50kgosam is a kalóriákat nézed, akkor ez orvosi eset, és még mindig nem gyógyultál meg. Lehet, hogy javult a helyzet, de ez még mindig nagyon sovány, még +10kg sem ártana meg, sőt..
Szóval:
Felejtsd el a kalóriákat, és egyél annyit, amennyi jól esik. Legyen egy jó kapcsolatod az étellel, mert, ha az egyik nap 2000 kalóriát eszel, a másik nap meg vágysz a 3000+ kalóriára, akkor valami nincs rendben..
Sok sikert, és tényleg ne stresszelj ezen.
Azért megjegyzem hogy ez a nyugodtan hízzál, meg ne számolj kaloriát is nagyon mérgező hozzáállás. Anorexiára hajlamos embernél brutál stresszes amikor elkezded látni magadon ahogy jön fel a zsír hétről hétre. Szerintem sokkal tarthatóbb 2000 kalóriát enni. Ez már bőven egészséges és így könnyebben el is tudja magát a kérdező fogadni. 60kg-val ez sokkal nehezebb lenne. Én inkább azt mondom hogy tartsa egy darabig ezt az 50kg-t aztán óvatosan lehet elkezdeni edzeni, akár konditerembe járni. Edzés mellett napi 2300 kcal és megvárni amíg 55kg nem lesz. Feszesebb lesz az az 55kg mint a mostani 50kg. Szóval KELL kalóriát számolni, hagyjátok már ezt hogy nem kell. A zsír vékony emberen is felesleg, nem csak a kövéren.
A heti egyszer 3000 kcal meg teljesen ok, nem kell rajta stresszelni.
Az anorexiádat kellene inkább tovább kezeltetned, mert MÉG MINDIG súlyos beteg vagy.
Neked nem csalónap kellene, hanem normálisan enni hogy heti 1 kilót hízz olyan 54-55 minimumig.
Hát nézd... Heti 1 nap az havi kb 4 nap, Hosszabb távon lehetséges hogy felszedsz vele.
Én havi 1 ilyen napot tartok évek óta, a fogyás ment és a súlytartás is megy vele. A visszahízást inkább nem kockáztatom meg:) így is baromi nehéz volt lefogyni.
Ha gondolod teszteld le milyen hatása van a heti 1 napnak 3 vagy több hónap távlatában, és majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!