Van esélyem így lassan, de biztosan fogyni?
Elég alacsony vagyok, 150 cm. 49 kiló vagyok, de szeretnék leadni 2-3 kilót, többet nem!
Arra gondoltam hogy 1100-1200 kalóriával diétáznék, lehetőleg egészséges ételekkel (sok fehérje, meg ilyesmi), és mellette mozognék. Nagyjából mennyi idő alatt lenne meg a fogyás?
"de szeretnék leadni 2-3 kilót, többet nem!"
Szerinted vizuálisan ez a 2-3kg érni fog valamit?
Semmit.
Cserébe sanyargatod magad majd 1200 kalórián. Gratulálok, elnyerted a hónap leghülyébb kérdését.
3-as!
Miért, inkább várja meg, amíg még 10 kilóval több lesz és 13 kilót kelljen fogynia? Az biztos látványosabb, de az a lényege?
Ezt nem feltétlen értem.
Ki mondta, hogy meg kellene várnia, hogy hízzon? Ki beszélt itt hízásról?
150cm, 49kg, szerinted sok értelme van fogynia? Főleg 2-3kgot?
Szimplán csak egy testképzavaros lány, akinek az a célja, hogy koplaljon 1200 kalórián, aminek hatására a mérleg kevesebbet fog mutatni.
Lehet, hogy az ideális súlya 46 kiló és annyi akar lenni. Nem biztos, hogy most látszik rajta a plusz 3 kiló, de ha növekszik, akkor látszani fog, ezt akarja megelőzni. Miért lenne testképzavaros?
Mondjuk inkább 1500-1600kcal evés jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!