Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan tudnék kilóból fogyni?

Hogyan tudnék kilóból fogyni?

Figyelt kérdés
57 kg vagyok 167 cm. Tudom h ez normalisnak szamit de egy par kilot szeretnek leadni. Hetente kb 3szor edzek es egeszsegesen etkezem. Megse fogyok. Valakinek van esetleg valami otlete amivel gyorsitai lehetnea fogyast?
2023. febr. 2. 21:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
És a pszichiáter beszélget vagy gyógyszert ír?
2023. febr. 3. 18:37
 12/23 anonim ***** válasza:

Mindenki szapulja a kérdezőt, viszont én teljes mértékben megértem.

Van, hogy ráállok a mérlegre és +1kgot mutat az előző naphoz képest. Tudom, hogy milliónyi dolog miatt ingadozhat a súly és ez nem hízás, de képes tönkre tenni az egész napomat. Szóval, kérdező, én megértelek, viszont NEM kell fogynod.

A fogyáshoz kalóriadeficit kell. De neked még ezt sem kell elmagyarázni, mert olyan szinten normális a súlyod, hogy konkrétan nagyon nehéz lenne már neked 1-2kgot is fogynod és körülbelül az éhezés kategória lenne ez.

Pontosan ezért nem fogysz most sem, hiába 3x edzel, hiába étkezel egészségesen. Egyébként, az, hogy egészségesen eszel, még nem biztos, hogy kalóriadeficitet is fog eredményezni.

Feleslegesen cseréled le az élelmiszereket, mert a kalóriadeficit számít. Azaz, ha te csak "egészséges" élelmiszereket eszel, de a nap végén kalóriatöbbletben vagy, akkor hízni fogsz.

De, térj észhez mihamarabb, dobd ki a mérleget és eszedbe ne jusson fogyni. Ha nem vagy elégedett magaddal, akkor inkább híznod kellene, progresszív súlyzós edzés, napi 7 óra alvás minimum, megfelelő mennyiségű fehérjebevitel és LEGALÁBB szintentartásnyi kalória.

2023. febr. 3. 18:46
 13/23 anonim ***** válasza:
6%
Pár napig írj össze mindent, amit elfogyasztottál. Számold ki a bevitt kalóriát. Majd ezt az értéket csökkentsd kb 500-kalóriával, vagy növeld a kardióedzések számát. Ha bírod, akkor a kettő mehet együtt!
2023. febr. 3. 20:01
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Utána pedig a kérdező mehet a pszichiátriára a csövek közé! Nem lehet, hogy ésszel válaszolsz, és nem kergetsz valakit a halálba, 13-as?
2023. febr. 3. 20:09
 15/23 anonim ***** válasza:
Menj el inkább bulizni, hagyd, hogy a pasik fel akarjanak szedni, ha akarsz, vigyél haza egyet. Jobbat tesz az énképnek, mint a csontsoványra fogyás. (Bár nyilván ez se végleges megoldás, az csak az önelfogadás lenne.)
2023. febr. 3. 20:42
 16/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2023. febr. 4. 10:58
 17/23 NTBS ***** válasza:
0%
Kevesebb táplálék több mozgás.
2023. febr. 5. 06:26
 18/23 anonim ***** válasza:
NTBS, lásd 14-es kommentem. Ésszel válaszolj, ne zsigerből.
2023. febr. 5. 09:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Gondolom nem a kilójával van a gond, hanem hogy formátlan krumpli alakú teste van, azt csak fitnessel tudod kikerekíteni nem fogyással
2023. febr. 5. 14:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Milyen típusú étkezési zavarod van? Binge eating disorder? Mert 20-as bmi-vel nem súrolod az anorexia felső határát se.
2023. febr. 5. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!