Hogyan tudnék kilóból fogyni?
Mindenki szapulja a kérdezőt, viszont én teljes mértékben megértem.
Van, hogy ráállok a mérlegre és +1kgot mutat az előző naphoz képest. Tudom, hogy milliónyi dolog miatt ingadozhat a súly és ez nem hízás, de képes tönkre tenni az egész napomat. Szóval, kérdező, én megértelek, viszont NEM kell fogynod.
A fogyáshoz kalóriadeficit kell. De neked még ezt sem kell elmagyarázni, mert olyan szinten normális a súlyod, hogy konkrétan nagyon nehéz lenne már neked 1-2kgot is fogynod és körülbelül az éhezés kategória lenne ez.
Pontosan ezért nem fogysz most sem, hiába 3x edzel, hiába étkezel egészségesen. Egyébként, az, hogy egészségesen eszel, még nem biztos, hogy kalóriadeficitet is fog eredményezni.
Feleslegesen cseréled le az élelmiszereket, mert a kalóriadeficit számít. Azaz, ha te csak "egészséges" élelmiszereket eszel, de a nap végén kalóriatöbbletben vagy, akkor hízni fogsz.
De, térj észhez mihamarabb, dobd ki a mérleget és eszedbe ne jusson fogyni. Ha nem vagy elégedett magaddal, akkor inkább híznod kellene, progresszív súlyzós edzés, napi 7 óra alvás minimum, megfelelő mennyiségű fehérjebevitel és LEGALÁBB szintentartásnyi kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!