Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 kilót fogyni 1 hónap alatt,...

3 kilót fogyni 1 hónap alatt, 54 kilóból! Hogy a legegyszerűbb?

Figyelt kérdés
Nem vagyok otthoni környezetben, így a lehetőségek szűkösek. De a futás az működne. tudom, hogy kevés súlyból a legnehezebb lefogyni ilyen "keveset". 1 hónap alatt hogyan kivitelezhető?úgy h ne csak müzlin éljek.(előre is köszi)
2008. okt. 11. 00:34
 1/4 anonim válasza:
Én a Norbi diétát javaslom Neked, nálam bevált, én is kevésből akartam fogyni pár kilót. Szinte mindent ehetsz, csak nem mindegy hogy mikor, és miből mennyit. Keress rá a neten, szerintem megéri. Nálam két hét után már észrevehető volt a változás, és nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Sok sikert! És azért vigyázz magadra+
2008. okt. 11. 02:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg jó a Norbi,de 3 kg-hoz elég az is ha ugyan azt eszed amit eddig,csak kb annak a felé amit megtudnál enni.Így 10 nap alatt tuti lemegy!
2008. okt. 11. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:
heti 3-4szer legalább 1 óra futás+1kicsit az étkezesre is odafigyelsz siman lemegy sztem 1 honap alatt.Kitartás!
2008. okt. 12. 11:37
 4/4 anonim válasza:
Most nekem is pont ez a problémám. Sok feleslegből könnyű fogyni, nekem meg csak 4 kg-ot kellene... Én is a futással próbálkozom, és este későn nem eszem. Már jobban érzem magam, és szerintem hatásos lesz. Ja, és sokat kell inni! Főleg vizet meg zöld teát! :)
2009. máj. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!