Mozgás nélkül lehet fogyni?
Igen lehet, sőt, gyakorlatilag fogyásnál pont az lenne a lényeg, hogy úgy lődd be a kalóriád, hogy ne kelljen + mozgást beiktatnod, nehogy az legyen, hogy "Na most 3 órát kardiózok megállás nélkül".
De, ez nem azt jelenti, hogy nem kell mozognod. A mozgás csak egy eszköz arra, hogy pár száz kalóriával jobban deficitben legyél, de elsősorban sosem azért mozogj, mert le akarsz fogyni, hanem mert az egészséges életmódhoz hozzátartozik a mozgás.
"Igazából már -6kg-nál járok, de felek, ha le is fogyok nem leszek csinos. Jelenleg nem kivitelezhető nálam az edzés, ezért kérdezem."
Edzés nélküli fogyásnak sosem vagyok a híve, mert sokszor a végeredmény még rosszabb, mint, amikor kezdted. Sajnos, vagy nem sajnos, de akkor lesz a legjobb az eredmény, ha fogyás mellé súlyzós edzést végzel. (nem kell heti 7x, heti 3 is bőven elég lenne)
Viszont így, hogy nincs időd, legalább arra figyelj oda, hogy heti fél kg-nál több ne menjen le (heti fél kg testzsírnál többet nem vagy képes leadni, ezt már számtalan tanulmány bebizonyította. Ne az legyen a lényeg, hogy tömeget veszíts, hanem, hogy zsírt.), és ügyelj a fehérjebevitelre.
3-as, sok olyan fogyast láttam ami mozgás nélkül sikerült és mégis egész jól nézték ki a végére az illetők. Szóval reménykedem, hogy én is arányosan fogyok majd le. És remelem neked is sikerül!☺️
De mindenképp szeretnék alakítani majd a testemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!