Heti 2kg-t lehet fogyni hetente intenzív mozgás nélkül?
szerintem ugy is tul drasztikus. erdemesebb realis celokat kituzni.
Amugy ez a "rossz a terdem" valoszinuleg csak kifogas, ill. a sport segithet.
Így hízni fogsz, nem fogyni. 1000 kalória mellett hamar átkapcsolsz majd éhező üzemmódba, és elkezd a szervezeted tartalékolni.
Edd le a BMR-ed + 100 kalóriát. És mozogj is. Gyalogolj sokat. Keress fel egy gyógytornászt, hogy mit sportolhatsz. Van egy csomó mozgásfajta, ami nem terheli a térdet.
1000 kaloria baromi keves, nem fogod birni par napnal tovabb.
Azert merult fel bennem ketseg, mert 22 evesen nekem is "rossz volt a terdem" a mozgashianytol, gyakran ugy beallt hogy mozgatni sem birtam, nem tudtam guggolni, futni, allandoan fajt, bedagadt, a dokik meg pingvineztek.
Aztan elkezdtem biciklizni, es az jot tett neki, ez volt 10 eve, most nem faj, futok, sulyzozok, kuzdosportot csinalok... 40 evesen jobb a terdem mint 22 evesen.
6-os vagyok.
És ne akard pár hónap alatt leadni sok év felszedett kilóit. Egyrészt nem tudod majd, másrészt a bőrödnek kell idő, hogy alkalmazkodjon.
Heti kb. fél kilós fogyással szépen leadhatsz egy év alatt 25 kilót. Kb. annnyi, amennyit fogyni akarsz.
Nem szeretnék annyira hamar lefogyni, inkább csak hamar szeretnék 90 alá menni, aztán heti 1-1.5kg fogyás. 4 hétig kibírom, elég ha 92-91 leszek, onnan átállok kb. 1500kcal-re fokozatosan. Bírom az 1000kcal-t simán, nem az étel mennyiségével van bajom, hanem hogy hülyeségeket eszem és keveset mozgok. 5 évvel ezelőtt 99-ről indultam, 78-ig mentem le. Egésznap fociztam, ping pongoztam. Aztán a térdem tönkrement. Kb. 85-ig visszamentem, megismerkedtem a jelenlegi baratnőmmel. Ugye randik, kajázások, nem figyeltem oda és szépen lassan visszajött.
Augusztusig le szeretnék menni olyan 75-80-ig, mert esküvőre és keresztőlre is megyek, ezért akarom így kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!