Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így is lehet csinálni tényleg?

Így is lehet csinálni tényleg?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy bármit lehet enni csak az adott kalóriát nem szabad túllépni, ez igaz?

És így is sikeres lehet a fogyás?

Akkor pl lehet enni chipset és péksüteményt is?

2023. jan. 18. 07:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#7 persze! Csupán azzal, hogy ülsz, azzal is égetsz (csak nyilván nagyon keveset) és nem kell egy nap mind az 1300-1700 kalóriát elégetni.
2023. jan. 18. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet enni nyugodtan chipset és péksütit (én is szoktam), de ha szereted, akkor ajánlom a gombát, mert kis adagtól is hamar jól laksz és sok benne a fehérje:)
2023. jan. 18. 20:21
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
Ne felejtsd el, hogy a szervezeted alapból, csak azzal, hogy dobog a szíved, lélegzel, működnek a beleid, fenntartod a testhődet stb. felhasznál, vagyis eléget egy csomó kalóriát. Testmagasságtól és súlytól függően kb. 1500-at. Ehhez még pluszban hozzájön, ha sétálsz (akár a géptől a wc-ig), de ez az 1500-hoz képest kevés. És még hozzájön a sport, óránként néhány száz kalória általában. Ezeknek mind együtt kell többet kitenni, mint amennyit beviszel.
2023. jan. 20. 15:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak abból hamar megeszel annyit, hogy elfogyjon a napi kalória keret, aztán a nap többi részben meg vagy éhezel, vagy nem fogyózol. Akkor már a fogyós kaja is plusz kalória, ugyebár
2023. ápr. 25. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!