Így is lehet csinálni tényleg?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy bármit lehet enni csak az adott kalóriát nem szabad túllépni, ez igaz?
És így is sikeres lehet a fogyás?
Akkor pl lehet enni chipset és péksüteményt is?
2023. jan. 18. 07:31
11/14 anonim válasza:
#7 persze! Csupán azzal, hogy ülsz, azzal is égetsz (csak nyilván nagyon keveset) és nem kell egy nap mind az 1300-1700 kalóriát elégetni.
12/14 anonim válasza:
Igen, lehet enni nyugodtan chipset és péksütit (én is szoktam), de ha szereted, akkor ajánlom a gombát, mert kis adagtól is hamar jól laksz és sok benne a fehérje:)
13/14 anonim válasza:
Ne felejtsd el, hogy a szervezeted alapból, csak azzal, hogy dobog a szíved, lélegzel, működnek a beleid, fenntartod a testhődet stb. felhasznál, vagyis eléget egy csomó kalóriát. Testmagasságtól és súlytól függően kb. 1500-at. Ehhez még pluszban hozzájön, ha sétálsz (akár a géptől a wc-ig), de ez az 1500-hoz képest kevés. És még hozzájön a sport, óránként néhány száz kalória általában. Ezeknek mind együtt kell többet kitenni, mint amennyit beviszel.
14/14 anonim válasza:
Lehet, csak abból hamar megeszel annyit, hogy elfogyjon a napi kalória keret, aztán a nap többi részben meg vagy éhezel, vagy nem fogyózol. Akkor már a fogyós kaja is plusz kalória, ugyebár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!