Kisgyerek melletti depresszio tenyleg a "jodolgaban nem tud mit csinalni" emberek heppje?
A haszontalanság érzése azért eléggé valódi gond, nem?
Ettől függetlenül a szülés utáni depressziónak komoly hormonális és biológiai háttere van.
Illetve magamon tapasztaltam, hogy van a kialvatlanságnak is egy olyan szintje, amikor igazából teljesen zombi az ember, és a depresszió sok tünetét produkàlja.
Meg sokaknál a pajzsmirigy-betegség, ha addig lappangott is, ilyenkor rosszabbodik.
A depresszióban sokszor az a cuki, hogy nincs racionális oka. Mondhatni "csak úgy van".
(van oka, de nem olyan nyilvánvaló, mint ha valaki pl. hirtelen hajléktalan lesz)
Pontosan!
Ma már az is beteg akinek csak rossz kedve van...
Régen azért nem volt ilyen probléma mert kézzel mostak az asszonyok, főztek, felnostak stb aztán meg unaloműzésképp kimentek kapálni vagy fát hasítani.
Meg ilyesmik.
Ma meg kotlanak a face előtt meg a sorozatok előtt...
Persze, hogy megeszi a fiatal nőket a búbánat.
Nem mindenki ilyen, tisztelet a kivételnek!!!
De azért általában ez a jellemző.
Míg kábeltvztem sok helyen megfordúltam.
Volt 1 nő szó szerint idézem "alig várom, hogy megszüljek és utána már elhízhatok kedvemre"
Hát no comment...
5. Régen is volt depresszió, max akkor derült ki, amikor anyuci lúgot ivott, vagy amikor a tönkrenevelt gyereke 30 èvesen pszichiáter volt.
"Anyám fekete rózsa,
Nem akar kiszínesedni" - ezt se ma írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!