Régebben nagyon sokat nevettem,mentem ide-oda.De terhességem alatt nem mentem sehova.2,5 éves a lányom,de ez alatt az idő alatt soha nem volt olyan hogy kicsit kiengedjem a gőzt.Feszültebb vagyok,nincs olyan jó kedvem egyszerűen nincs erőm és életkedvem sem.Ez lehet a baj hogy nem járok sehova?Mielőtt írnátok hogy menjek el a bnőkkel valahova,mióta megszültem a kicsit azóta nincs bnőm.
2013. márc. 7. 20:42
1/8 anonim válasza:
Most dolgozol, vagy még otthon vagy vele?
Hány éves vagy?
Apuka hogy áll a dolgokhoz?
Anyagilag is bukfenc van?
2013. márc. 7. 21:44
2/8 anonim válasza:
Én 4 éve vagyok itthon. mikor még csak egy gyerek volt, járkáltunk hétvégeken a nagyszülőkhöz, jártam angolra, volt időm tanulni stb. Most a lányom ovis lenne ha nem lenne állandóan betegen itthon és a kicsi fiam állandóan elkapja. én sem nevetgélek már és annyira kivagyok, hogy néha sírva ébredek. Szóval igen depis vagy. És a barátnők nem megoldás, rajtam az segítene ha a nagyszülők néha besegítenének de semmi...
2013. márc. 8. 08:35
3/8 anonim válasza:
Ez befásultság!
Járjatok el játszótérre, menjetek el Mamihoz 1-1 hétre!
Keress munkát, add be az önéletrajzod ide oda.
Foglald le magad, olvass, nézz filmeket!
Keress barátokat, játszótéren lehet isrkedni, ha van egy szimpi Anyuka kisgyerekkel hívd át magatokhoz játszani.
Hagyd a férjedre a gyereket, menj el fodrászhoz, változtass frizurát!
2013. márc. 8. 08:54
4/8 A kérdező kommentje:
Nem dolgozok még,itthon vagyok a lányommal.21 éves vagyok.Nem nagyon tudok eljárkálni sehova mert a párom dolgozik,a szüleim is dolgoznak.Annyi szabadidőm van hogyha a szüleim szabadnaposak akkor eltudok menni vásárolni és kész.Anyósom nem segít ilyenekbe,mert azt mondja hogy én vállaltam akkor oldjam meg.Szeretek vele lenni,de néha már sok az hogy állandóan itthon a négy fal közt lenni.Szoktunk játszótérre menni meg ide-oda de az nem ugyanolyan mintha elmennék a párommal akárhova.
2013. márc. 8. 09:42
5/8 A kérdező kommentje:
Az anyagiakat kihagytam,hát meg van mindenünk ami kell,de nem állunk olyan fényesen hogy nem dolgozok.Jobb lenne ha eltudnék menni,de itt semmi lehetőség nincs ahol lakunk.
2013. márc. 8. 09:44
6/8 anonim válasza:
A depresszió az a fásultsághoz képest "csak"? :)
Hát ismerkedni kell, biztos borzasztóan hiányzik a társaság, a változatosság. Ne zárd magad börtönbe, járj jászótérre, biztos csomó kedves anyukával találkozhatsz!!
2013. márc. 10. 08:50
7/8 anonim válasza:
Be vagy fásulva! :) Én is... Én tudom, hogy a játszótér nem megoldás, mert ott is 100%-ig a gyerekre kell koncentrálni - az nem kikapcsolódás.
Anyukák lettünk, ez teljesen más életvitelt kíván, mint azelőtt.
Fiam 2 éves, 3 hete kezdte a bölcsit (én még itthon vagyok szabin) - hmmm... kezdem élvezni, kezdek felszabadulni (szó szerint). Persze alig várom, hogy mehessek érte délután.
Örülj, hogy csak fásultság és nem depresszió!!
2013. márc. 10. 15:23
8/8 anonim válasza:
Szépnek érzed magad?? Ezt csak azért kérdem, mert vissza vezethető önbizalom hiányra is... nincs kedved efektive megmutatni magad ezért vagytok 4 fal között. Én babóm lassan 2 éves..... egyre nehezebb el el menni vele mert önálló turbó gép... igy a nézelődés ki van csukva ha csak nem bevásárló kocsis (tesco, spar) ott ugyanis el van nem mászik el ide oda.....! Én elszoktam csak vele menni... szépen feldobok egy sminket, egy jó naci felsővel és elmegyünk csak vásárolni még egy vajat meg még egy joghurtot..... Komolyan... jó látni hogy megnéznek (27 vok) minket jó érezni hogy nem az elhanyagolt anyuka kategória vagyok....! Ez a befásultság amugy nem jó a gyereknek sem..... Jó nekik egy vicces energikus anyucival együtt lenni nap mint nap....! Sokszor már ő jön mondani hogy Aja tátá :) és veszi a cipőjét :) Szerintem kezdj el megint élni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!