Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vannak itt körmösök? Milyen...

Vannak itt körmösök? Milyen tanfolyamot ajánlotok? Tenyleg meg lehet csinálni 1 hét alatt?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 01:36
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

Hónapok és szakértelem. Ha nem bánsz jól a vegyszerekkel nem tanítanak meg rá pl hogy használd az oldószert pl porcelánon és tönkreteszed a körmét a vendégednek és komoly baja lesz belőle jól megszívod.

Egy jó körmös hónapokat van h éveket tölt a szakmája tökéletesítésével.

És nem a sufni körmösök a cél... Ha elszánod magad az időt is add meg és a módját is

2022. nov. 6. 02:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Jelen és ezt remélem nem gondoltad komolyan? 😱😂 A manikűrös és körömdizájner szakma önmagában 550 óra és 2021 előtt a kézápoló és műkörömépítő sem volt rövidebb. Hónapokba telik csak az alap tanfolyam. Teszem hozzá teljesen jogosan. Ahogy az 1-es is írta. Nem akarom leszólni a fodrászokat mert az is nagyon komoly meló, de ha ő elront valamit akkor legfeljebb feltűzött hajjal és sapkában járok egy hónapig. Ha én elrontok valamit akkor a vendégem a sebészeten is kiköthet. Olyan szörnyűségeket láttam már az elmúlt tíz évben, hogy nem akarnád elhinni. Otthon csináltam magamnak, barátnőm csinálta nekem, de a legrosszabb amikor elvileg másik körmöstől jött. Én meg nézem hogy ha így van akkor hogy engedték át a vizsgán.

És ez még csak az alaptudás, hogy ne legyen a vendég körme gombás, algás, véresre reszelve... Akkor hol van még, hogy az a köröm szép is legyen?! Annyiban javítanám ki az előzőt, hogy a jó körmös folyamatosan tanul. Mindig jönnek új anyagok, technikák, eszközök, divatok és neked ott kell lenned. Technikailag és szépségben is.

Ez egy csodálatos szakma, de kell hozzá az elhivatottság. Az hogy szeretsz otthon magadnak lakkozgatni az nagyon kevés.

A tanfolyamok anyaga lényegében ugyanaz inkább oktatók alapján érdemes válogatni.

2022. nov. 6. 13:13
 3/3 A kérdező kommentje:
neten olvastam csak, hogy így hirdetik. én szeretném megcsinálni, de jelenleg is suliba járok + dolgozok. nem tudom mennyi időt vesz igénybe, vagy van-e online tanfolyam, és mondjuk 2héten 1x gyakorlat talán beleférne
2022. nov. 6. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!