Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nőcik, ti mennyi napi kalóriát...

Nőcik, ti mennyi napi kalóriát visztek be fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

Én jelenleg 84 kg vagyok, és 163 cm. Ülő munkát végzek, napi kb 40 percet sétálok minden nap.

A kalóriagurus kalkulátor szerint 1200 valamennyi kalória kellene naponta a fogyáshoz. Viszont ennyivel konkrétan éhenhalok. Mindig éhes voltam így!

Most beállítottam saját magamnak 1800 kalóriára. Egy hét alatt eddig ezt egyszer léptem át 35 kalóriával, a többi nap 1-2-3 száz kalória mindig maradt amit nem ettem már meg.

Jó lehet ez így? 1800 nem túl sok?

2023. jan. 14. 19:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
2023. jan. 17. 07:11
 22/22 anonim ***** válasza:

2500 körül. Ez az a mennyiség amivel úgy érzem rendben vagyok, nem koplalok, jól tudok rendesen lakni, van energiám stb.

175cm vagyok, 67kg. Több éves fogyás után már súlyt tartok 1 éve, ugyanennyi kajával fogytam, csak egyre többet mozogtam idővel, így kötöttem ki heti 5x 2 óránál.

Ülőmunkám van, heti 10 óra sport az aktivitásom.

2023. márc. 26. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!