Ha éjjel ettem azt már másnapra számítsam be?
Vagyis éjjel (12:30-kor) ettem ugye akkor azt mára vegyem azaz 01.10-re?
Muszáj volt ennem, felkeltem és rosszul voltam..:/
Pl. ez volt a reggeli és akkor majd 8-9-kor (amikor alapesetbe szoktam) nem eszek, hanem majd csak ebédet.
Nem fogok hízni, ugye?
Köszönöm előre is a(z értelmes) válaszokat!
18L
Nem fogsz hízni , nem lesz semmi gond akkor sem ha reggelizel. Ha gondolod legyunk barátok, nekem is evészavarom van
19f
És 2 evészavaros mit fog kezdeni egymással? Versenyt-hánynak?
Ideje lenne felfogni, hogy beteg vagy, kérdező és szaksegítséget kérni! KOMOLYAN!
és reggelizz!!!
Egyetlen alkalomtól nem fogsz meghízni. Egyél rendesen, a túl kevés étel is hízlal!
Az éjjeli rosszullét egy jelzés a szervezetedtől, hogy nem megfelelően táplálkozol. Mennyi a napi kalóriád? Az alapanyagcsere-képletet ismered?
Szerintem számold el mindkét napra, de vigyázz, ha a napi kalóriabevitel meghaladja az 1500kcal-t, akkor azonnal eldobod a kapát!
De most komolyan, senkinek sem esik le, hogy azok a kalóriaszámoló vackok még becsülni is pontatlanok? Nem számítja bele sem a bevitt étel sajátosságait, sem a te felhasználásodat nem tudja rendesen megmondani.
Durván evészavaros vagy hogyha ezt te a reggelinek akarod betudni.
Nem csoda, hogy éjszaka eszel (bár kérdés: mennyit?), mert napközben gondolom éhezel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!