Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Aki éjjel sokat van fen és...

Aki éjjel sokat van fen és éhes az éjjel egyen pár falatot hogy ne kapcsoljon a szervezete éhező módba?

Figyelt kérdés

Pl akik kisgyermekesek, és van mikor fél éjjelt ébren töltik.

Nappal hiába esznek módjával keveset sűrűn ha éjjel éheznek, akkor nem fognak fogyni?

2014. febr. 7. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Érdemes nappal zsírosan, fehérjedúsan táplálkozni sok zöldséggel, éjjel pedig nem terhelni az emésztőrendszert.

Képzeljük azt, hogy nincs villanyunk így a sötétben nem találjuk meg az ételt. Ilyen egyszerű, és már nem is eszünk éjjel.

2014. febr. 7. 12:39
 2/7 anonim válasza:
Éjjel?! Egy falatot se!!!!!!!!!!!!
2014. febr. 7. 13:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Hány órától hány óráig lehet napközben enni? Reggel mikortól és este meddig?
2014. febr. 7. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Pirkadattól alkonyatig.

Lefekvés előtt 2-3 órával előnyös dolog megejteni az utolsó étkezést.

Nem a mikor evés az elsődleges! Hanem az étel minősége, tehát hogy mit esztek :)

2014. febr. 7. 13:14
 5/7 anonim válasza:
Van, hogy én is megéhezek és szoktam enni késő este/éjszaka , még nem volt ebből semmi "gond" :) Ugyanúgy fogytam.
2014. febr. 12. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Éjjel semmit. Ettől még nem fog éhező üzemmódba kapcsolni a szervezeted. Inkább igyál vizet, az is megtölti a gyomrod kicsit.

Én is kisgyerekes vagyok, de eszembe se jutott soha, hogy ennem kéne.

2014. febr. 17. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Én álmatlanságban szenvedő, éjjeli bagoly vagyok, sokszor olvasással vagy filmnézéssem ütöm el az időt, mert olyan éber vagyok, mint aki benyomott 6 kávét és várja a kaszás gyilkos támadását. :D

Lényeg: én is megéhezek éjszaka, vacsora és hajnali elalvás közt azért eltelik jó pár óra, de csak könnyű kajákat, nasiszerűen ehető zöldségeket, olajbogyót, gyöngyhagymát rágcsálok filmnézés alatt, délelőtt meg amúgy sem eszem, mert akkor alszom.

Nem híztam semennyit mióta ilyen éjjelrágcsálós életmódot élek.

2014. febr. 18. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!