11-kor ilyent szabad?
Inkabb egyel egy extrudalt kenyeret, vagy ha az nincs akkor egy fel zsemlet egyel meg, aztan menjel aludni. :)
Akkor legalabb nem erzed az ehseget :D
Egyebkent nagyon egeszsegtelen ha napi 1x etkezel. Igy lehet hogy a merleg kevesebbet mutat majd, de azt mind izombol veszited el. :/
de nem ehetek többször.
amúgy zsemlét?! de az mind szénhidrát
Persze, ha éhes vagy és ma még alig ettél, egyél. Pont nem szénhidrátbombát ennék laktózzal, de nem vagyunk egyformák. Fehérjét ennék zöldséggel.
Nem igazán számít, mikor eszel... Ha még eszel újra 700 kcalt, akkor is kalóriadeficitben leszel, gondolom, úgyhogy fogysz.
szóval ha most felállok, kimegyek és eszek egy szenyót tele zöldséggel akkor se hízok tőle?
de még is jobb lenne ha nem ennék. nem?
Nem vagy Te igazán éhes, ha még mindig nem ettél :) (Ha mégis, akkor mazochista vagy legalább egy picit :P Vagy jól elfoglalod magad a Nettel, ez ismerős... Ja ne a lelkedet boncolgassam.)
Ha viszonylag keveset eszel egy nap, akkor nem reális, hogy hízz. A test energiát igényel, ha többet égetsz, mint amennyit beviszel s nem vagy fényevő, akkor fogynod kell, megfelelő étrend esetén ez inkább zsír s nem izom... Ha a 700 kcal-ban nem volt elég fehérje, én annak bevitelét javaslom, bár én kicsit paranoid vagyok, nagyon szeretek mindennap megfelelő mennyiségű fehérjét enni, többnyire lusta vagyok az elegendő mozgáshoz, őrizzem már meg azt a picit, ami van :D
De jobban is laktat a fehérje, mint a szénhidrát, legalábbis ez a tipikus.
értem. köszi
inkább elfoglalom magam :) eléggé fáj a fejem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!