Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 11-kor ilyent szabad?

11-kor ilyent szabad?

Figyelt kérdés
Tudom nem, de delbe ettem 700 kcalt most ehes vagyok. Egy pohar tej es pici zabpehely rossz ilyenkor?!

2015. júl. 1. 23:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
anorexia ? :ddd pfff. 60 kg felett vagyok jóval
2015. júl. 2. 00:38
 12/20 anonim ***** válasza:

700kcal iszonyatosan kevés. Hidd el nekem, rengeteg embernek én írom az étrendjét.

Nem tudom a korod, a súlyod, az aktivitási szinted, stb.

De látatlanban is minimum egy 1300kcal aminek le kéne csúsznia. Mindegy mikor, elárulom neked, hogy az este 6 után nem eszünk meg ilyenek fa$z$ágok.

Ha túl nagy a kalória deficit nem fogsz fogyni, jobb esetben stagnálni fogsz rosszabb esetben izmot veszítesz, amitől dagadtabbnak tűnsz.

Ha írsz privátot segítek neked csinálni étrendet, természetesen ingyen, inkább mint, hogy tropára legyengítsd a szervezeted...

2015. júl. 2. 00:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért vagy éhes mert nem vittél be a szervezetnek szükséges tápanyagot... ez lehet vitamin,ásványi anyag vagy fehérje és az éhségérzettel jelez.
2015. júl. 2. 06:43
 14/20 anonim ***** válasza:
A másik dolog hogy a szervezet első számú tápanyag forrása NEM a zsír hanem az izom mivel könnyeben hozzá tud férni és minőségibb tápanyag forrás is!És ha az izmot elkezdi bontani a szervezet akkor az löttyedtséghez vezet és kenheted a hajadra az egészet.
2015. júl. 2. 06:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Amugy ha a zsemle belefer a kaloriakeretedbe, akkor egyed!!! Ha belefér nem hizol tole. Bár van olyan dolog is ami jobban laktat.
2015. júl. 2. 07:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Az én szervezetem első számú energiaforrása speciel a zsír, de akinek nem, az is kevés izmot bont, ha jó a fehérjebevitel és nem koplal.

Nem tételeznék fel kapásból anorexiát, Ti még sosem ettetek keveset egy nap? Én kb. mindig sokat eszem, nehéz azért 2000 kcal alatt enni, nem tudom, másnak hogyan megy, de néha beesik egy 500 kcal-os nap s régen volt, hogy nem ettem egy-egy nap, mert nem kívántam. Nem vagyok gép, hol ilyen vagyok, hol olyan. Semmit nem tudunk arról, miért evett a kérdező aznap 700 kcal-t. S igenis van, aki éjjel nem szeret enni, én se szeretek. Egyetlen alig evős naptól még nem lesz semmi gond, csak éhesen lefeküdni nem igazán jó.

2015. júl. 2. 13:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Egytől nem lesz baj, de biztos vagyok benne, hogy ez rendszeres, mert így akar fogyni.
2015. júl. 2. 13:55
 18/20 A kérdező kommentje:

köszi mindenki. :)

persze, hogy rendszeres. ha heti 3x csinálnám nem lenne eredménye..

Július végéig muszáj leadnom 5-6-7 kg-t. nem muszáj. létfontosságú

2015. júl. 2. 14:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Hm. Akkor viszont valóban nagy bajok vannak. Ez fura, van, aki direkt koplal és nem természetesnek veszi az éhséget, hanem enni akar olyankor? Bár ez igen egészséges hozzáállás, ha már az alapötlet elhibázott.

Kérdező, dehogynem tudnál fogyni normálisabb evéssel, másnak is megy. Rém lusta vagyok, de előbb mozognék fél napot naponta, mint hogy koplaljak...

2015. júl. 2. 14:13
 20/20 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nem tudom, hány éves lehetsz, de én 16-17 évesen ugyanebbe a hibába beleestem, hogy ha napi 1-szer, maximum 2-szer eszek, akkor biztos fogyni fogok. A francokat. Amikor csak reggelit ettem és vacsorát, az volt az egyetlen időszak az életemben, amikor HÍZTAM.

Igaz, nem 700 kalóriát ettem, valamivel többet, de nagyon rossz módszerrel étkeztem.

Fogadj meg pár tanácsot, és tartani fogod a súlyod/nem fogsz hízni (persze ha nem 700 kalóriát eszel meg)

1. Reggelizz. Minden nap. Valami apróságot, de egyél valamit és igyál is. Teljesen más lesz az egész napod, ha eszel reggel! A szervezetnek szüksége van reggel a startra.

2. Egyél naponta legalább 3x, inkább 4-5x (reggeli, tízórai, ebéd, vacsora)

3. Egyél minél kisebb adagokat. Többször egyél, de keveset.

4. A vacsorád a legfekvés előtt minimum három órával legyen. Ha pl. 10 körül készülődsz aludni, akkor 7 óra után már ne egyél. Nehéz betartani, de ez egy kulcsszabály.

5. Igyál sok folyadékot, lehetőség szerint vizet. Kerüld nagy mennyiségben a kávét és a fekete teát.

A többibe nem megyeke bele (mennyi fehérje kell, milyen gyümölcsöt fogyassz, stb.). Visszatérve a kérdésedre, igen, baj, hogy este 11-kor ettél. De egyáltalán nem azért, mert már sokat ettél aznap (ellenkezőleg) hanem mert lefekvés előtt közvetlenül nem egészséges enni. Persze, hogy megéheztél, ha utoljára ebédre ettél...egyél máskor ebédet, esetleg uzsonnát és egy könnyű ebédet kora este, és legközelebb nem lesz probléma, hogy megéhezel.

2015. júl. 4. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!