Milyen ételeket ehetek diéta alatt?
Tegnap kezdtem el diétázni. A kalkulátor szerint 0,5kg heti fogyáshoz 2142 kcalt kell bevinnem.
Tegnap ettem 3 szendvicset (teljes kiőrlésű magoszsemle, zsírszegény sajt meg szárazkolbász), 1 salátakeveréket, amire zsírszegény görögjoghurt raktam, azt befűszereztem kicsi vegetával, meg vágtam bele 1 paradicsomot). Otthon éheztem, szóval ettem 1 tál krumplifőzeléket meg légsütőben sütöttem fasírtot és azt raktam bele.
Ma 2db olyan szendvicset ettem mint tegnap, 125g rizst (arra tettem vegetát meg tettem rá borsót) meg egy banánt. Most megint éhezek, össze akarok dobni valami kaját, de nem tudom, hogy mit.
Bármit, amit szeretnél, amíg kereten belül vagy.
Sőt, ajánlott is mindenből enni - nem skippelni ételcsoportot -, hogy megelőzd a binge-et.
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy pl az édességet totál megvonják, és nem értik, hogy x hét-hónap után miért esnek neki a csokinak, keksznek, méghozzá mértéktelenül.
4. "2142 kcal rengeteg"
Ne írj már hülyeséget. Semmit se tudsz a kèrdezőről, már csak ez alapján is butaság amit írsz.
Tapasztalatból írom, én pl 2300-2500 körüli energiabevitel mellett fogytam le. És nem vagyok élsportoló , csak rendszeresen sportoló és mellette ülő munkám van.
Kérdező:
Egyél nyugodtan amikor szükséged van rá. Nem érdemes koplalni mert élhetetlen hosszútávon, egészséges lelkű embereknél, falásrohamaid lehetnek, és a tripláját fogod visszahízni. Koplalni anorexiások, fejben beteg emberek szoktak, akik orvosi segítségre szorulnak, mentális értelemben is.
Próbálj normális, egészségesebb élelmiszerek felé fordulni. Gondolok itt pl natúr húsokra, zöldségekre, tojásra, olajos magvakra, sajtra, ahelyett hogy fehérlisztes, hozzáadott cukros dolgokat ennél/ innál, és igyekezz csökkenteni amennyire csak tudod, a nassolást, az indokolatlan, igazi éhség nélküli evést. És persze legyen része az életednek a rendszeres mozgás.
Köszi a válaszokat.
Holnap az iskolában 3 szendvicset eszek meg meg egy salátát aztán a légsütőben összedobok valami csirkét. Aztán utána meglátom mi fér még bele. Tükortojás az hiányzik, de akkor azt is ehetek (mértékkel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!