Milyen husnelkuli eteleket ehetek dieta alatt?
Dieta alatt mit kell nezni? Kerlek segitsetek…
Kcal, zsir, ch, vagy mi a fontos?
Eddig ettem borsolevest, paprikas keimpli, rakott krumpli, nagyreszt, teszta krumpli es leves
Mit egyek ha szeretnek 10kg-tol mihamarabb megszabadulni?
Kerlek irjatok le :(
Illetve sok rizst ettem
Abbol lehet meg enni? 20dkg-mal is jol laknek egy sovany reggelivel :( nem tudom hogyan kezdjek neki
Javaslom a kaloriabazis.hu használatát, oda beórd, miket ettél és kiszámolja neked, milyen makróból mennyit fogyasztottál és mennyi lenne szükséges.
Az meg mindegy, hogy húsos vahy húsnélküli ételeket eszel, ha a makrók stimmelnek.
Kalória első sorban, de mindent érdemes nézni. A rengeteg krumplit, meg tésztát le kellene cserélni zöldségekre. A levesek mehetnek, hagyd ki a tésztát belőlük, főzelékek, mivel nem eszel húst, ezért a hüvelyeseket rendszeresen kellene fogyasztani (bab, lencse, sárgaborsó, csicseriborsó stb.), zöldségraguk, bármilyen saláta de ne majonézes.
Mindent lehet enni mértékkel. Ha a 2-es által javasolt kalóriabázist elkezded használni, hamar rájössz, hogy ha fogyni akarsz a megszokottakból meglepően keveset tudsz enni, míg a zöldségekből alacsonyabb kalóriával fogysz, és éhes sem leszel. A vízen kívül az innivalókat is vidd fel, meg fogsz lepődni mennyire hízlalnak.
Koszonom szepen
4/4 mi lehet a napi kcal mertek?1000-1100-ig mehetek?
Az 1000kcal-t felejtsd el, még gyereknek is kevés! 1200-1500kcal a minimum.
A 6-ost kiegészítve a korod, nemed is kellene, hogy sportolsz -e rendszeresen, akkor tudunk segíteni.
24 eves vagyok, 166 cm , kozepesen aktiv munkat vegzek
No vagyok
Mihamarabb szeretnek lefogyni 8kg-ot, nem akarom huzni
Amilyen hanar csak lehet
Minimum két hónapot tervezz be, mert különben esetleg lefogysz, csak a böröd lógni fog rajtad, mert nem hagysz idöd összehúzódni!
A fogyáshoz 1700-1800 kcalt tervezz be, meg valamennyi sportot - napi egy óra azért kellene - , hogy a végén ne csak könnyebb, de formásabb is legyél! Ha ennél kevesebbet viszel be, akkor csak elállítod a szervezetedet, normális fogyás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!