Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ebből mennyit ehetek?

Ebből mennyit ehetek?

Figyelt kérdés

Nagyon megimádtam a chia magos zabkását mogyoróvajjal és banánnal.

Egy adag általában egy feles pohárnyi zabkása megfőzve egy kisebb kanál chia maggal,majd mikor elkészült szintén egy kiskanál mogyoróvajjal és egy fél banánnal egészítem ki.

Fogyókúra alatt ez mennyire megengedett?

2022. jan. 11. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Rendben van. A kalóriaszükségletednek megfelelő adagban nyugodtan eheted

Nyilván a magasságod, súlyod, poharad és kanalad mérete alapján ezt te tudod kiszámolni

Talan az én ízlésemnek ebben kicsit kevés a fehérje és engem nsm biztos hogy eltelitene ds ha nekes bevalt akkor siman

2022. jan. 11. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Ezt általában napindítónak eszem,vagy tojást szoktam még. 5x eszek, így nem probléma a kisebb adag

2022. jan. 11. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy feles pohárnyi zab az lepkefing, attól én nagyon gyorsan éhes lennék. Én 40-50 gramm zabból készítem, az úgy egy normális reggeli.
2022. jan. 11. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mekkora a felespohár. De én 150 centis nokent egy adagra 45 grammot szoktam enni ami hivatalosan 'fél cup'
2022. jan. 11. 16:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából azért eszek ennyit,mert jó lenne nem üres hassal elindulni itthonról,viszont reggel nincs nagy étvágyam. Inkább inni szoktam
2022. jan. 11. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Feles pohár? Vagyis amikor kérek 4cent whiskyt? :D

Vagy fél pohár? A felespohár nekem max whiskyből lenne elég, nem zabból :)

2022. jan. 12. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!