Ha megeszek 3 csirkefánkot ami 500 kcl és 1 nap csak 2000 kalóriát ehetek azt ki tudom váltani valami sportolással hogy többet ehessek még aznap? mert ez csak egy ebéd lenne.
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 09:22
1/13 anonim válasza:
~45 perc kényelmes futással le tudod dolgozni az 500 kCal -t
2/13 anonim válasza:
csirkefánkot :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
3/13 anonim válasza:
Mi az a csirkefánk?
2000kcal mellett 500kcal még kevés is ebédre. Miért akarsz többet enni? Mozogni bármit lehet.
4/13 anonim válasza:
Ha az alap kalóriafogyasztásod 2000, akkor igen, amennyivel többet felhasználsz valami extra mozgással, annyival többet ehetsz hogy kigyere nullára.
5/13 anonim válasza:
Csirkefánk?? Életemben nem hallottam róla! Ma is tanultam valamit!
6/13 anonim válasza:
Oké, rákerestem, tényleg így hívják, de akkor is fura. :)
Csirkemellpudingról mondjuk már hallottam, az valóban egy tradicionális és híres étel:
7/13 anonim válasza:
Én csirkefánk alatt ezt az ételt értem:
8/13 anonim válasza:
Ooooo köszi hetes, én rendesen egy keltésztás fánkra gondoltam, ami nem édes, hanem sós és lekvár helyett csirkemelldarabkák vannak benne. :D Meg vagyok zavarodva rendesen. :D Mentségemre szóljon, hogy még az életben nem láttam ilyet.
9/13 anonim válasza:
Igen, azért linkeltem fent direkt, hogy a törököknél van desszert is csirkehúsból. :)
10/13 anonim válasza:
Gyerekek, mindig tanul itt az ember valamit!
Csirkefánk, juhhéjj! :))))
Kérdező :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!