Kistányéros dièta.hány óránként ehetek?
Figyelt kérdés
Igaz,hogy pl.almát eszek az ételhez jobban eltelít és kevrsebbet eszek? Nem tudok egyszerre sokat enni,utána meg sokat koplalni,az se megy,hogy este 6 utàn ne egyek.én sokszor eszem keveset.egész életemben ilyen voltam. Tehát ha kistányérral eszek,akár tarhonya,pörkölt,hamburger,süti,csipsz,bármi rajta van,hány óránként ehetek egy kistányérral? Átlagmagas lány vagyok mindig 52 kiló voltam ,elmúlt két évben 61 kiló lettem,szeretnék visszafogyni. Napi fél órát vagyok taposógépen.zöldség - gyümölcs minden étkezéshez.ezt is be akarom vezetni. Igaz,hogy a banàn és a magnélküli szőlő csak hízlal és cukros?2021. máj. 18. 19:45
2/5 anonim válasza:
Zöldséget, salátát egyél, ne gyümölcsöt, ha fogyni akarsz. Ne egyél kenyeret, se krumplit. Néhány hét múlva változni kéne a súlyodnak.
3/5 anonim válasza:
Hamburgerrel, sütivel meg csipsszel nem fogsz lefogyni.
4/5 anonim válasza:
Vertikálisan mi a határ a kistányéros diétánál? Mert egy kis tányérra sztem elég sok fánkot fel tudnék polcolni :D
5/5 anonim válasza:
Szerintem tálcaval zabálj, ha már mindenkit lepontoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!