Fogyni kezdtem. Keveset grammra mérve eszek. Mozgok sokat és iszok mellette sok vizet. Ma vettem boltba Cerbona protein zacskós műzlit amely csoki darabos és karamellás. Kérdésem hogy fogyásom során ehetek - e ebből a protein műzliből? Nem hízlal?
Nem! Köztudott, hogy a csoki és a karamella nem hizlal!
Minden hizlal, kivéve a víz. Bármit ehetsz - akár snickers csokit is leöntve szilvalekvárral -, amíg a bevitt energia kevesebb mint amit elégetsz addig fogyni fogsz. Ha több akkor hízni.
Elég sok kérdésednél leírtuk a lényeget. a fogyáshoz kevesebbet kell enni, az egészséges fogyáshoz meg a jó alapanyagokat.
alap hogy a cukrot azért kell nagyon csökkenteni mert nem lakat jól, ingadoztatja a vércukrot, és nehezebb is így tartani a mennyiségeket
a rossz zsírokról (csoki) nem is beszélve, ami nagy kalória és nincs benne értékes tápanyag
de a válasz igen, ehetsz ilyet az életmódváltás alatt. mértékkel!!!!!!!!
ezt a müzlit én nem ismerem, de végülis lényegtelen a fajtája (legalábbis kalória szempontból - egyéb szempontból nyilván nem ideális minden nap mondjuk Kellog’s Chocost enni, de ez a Cerbona így hangzásra sokkal jobb választás)
Én is minden nap müzlit eszem reggelire (gabonák, gyümölcsök, de néha szinte csak csoki van benne), kimérem egy tálba és kb. 500 kalóriára jön ki a reggelim (80-100 gramm között szoktam enni belőle, és tulképp leöntöm egy fehérje shake-el, abban ázik). Ez nekem belefér a kalóriakeretembe, sőt, jól is jön, mert sokat sportolok. Neked kell eldöntened, hogy mennyit eszel belőle, az igényeid szerint.
"Keveset grammra mérve eszek"
Meg is érdemled.
ha egy étkezsére megeszel belől 40-50 grammit, zsíszegény vagy növényi tejjel, attól nem dől össze a világ. de azért ne csodálkozz, ha hamarabb éhesebb leszel pl vagy ekezd fájni a fejed
az hogy proteines az tök jó, mert legalább fehérje, zsír és ch is van benne, tehát kiegyensúlyozott
én is nassolok néha müzlit, de nem naponta, hanem monjuk kéthetente egyszer egy reggelire vagy vacsorára eszem müzlit
szóval lehet, csak ritkán és keveset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!