Tudnátok írni olyan ételeket amiket fogyókúra alatt ehetek?
Kedvenc kajám a trikolor volt.
Csináltam csirkemell, cukkini,kaliforniai paprika (néha gomba is) pörit, kókuszolajban. Főztem mellé bulgurt, összekutyultam. Ez főként ebédre volt. Reggelire vagy egy magvas zsömle sonkával,vagy Abonett felvágottal, főtt tojással. Vacsi az saláta volt,balzsamecettel, néha kis virslit bele. Tízóraira csak nyers zöldség,leginkább répa,azt szerettem. Ha edeset akartam enni, akkor naturjoghurt,bele egy kis méz. És sok zöldség,minden étkezéshez. Ez szigorú diétánál nem tudom megállja-e a helyét,de ilyesmiket ettem,fél év alatt 8 kiló lement és a közerzetem is jobb lett,bár sok felesleg nem is volt rajtam, inkább izmosodtam,mert mellette heti 4-5 futás+kardio volt. Régi szép idők. :) mára ellustultam meg most terhes vagyok,de ha meglesz a baba,visszatérek ehhez az életmódhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!