Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha minden nap megcsinálok...

Ha minden nap megcsinálok adott számú felvőtámaszt éessz hatása?

Figyelt kérdés
60 kg vagyok és szeretnék egy kicsit lejjebb adni , és izmosodni is. Arra gondoltam hogy ha minden nap megcsinalok 30-50 fekvőtámaszt lessz e eredmény. És ezmelett tudtok e még valamit ajánlani amivel tudnám kicsitt izmosítani magam.
2022. okt. 29. 00:30
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Fogyás csak kalóriadeficit által érhető el, tényleges izmosodás pedig progresszív súlyzós edzés által. A fekvőtámasz egy remek saját testsúlyos gyakorlat, de egymagában nyomogatni napi 30-50 fekvőket valójában semmit nem ér. Ez nulla kalóriaégetéssel jár, az izom-hipertrófiára nézve pedig nulla stimulust jelent. Sajnos ennél összetettebb az út a fejlődés felé.
2022. okt. 29. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az összetett mozgásnak van értelme.

Ez azt jelenti, hogy aktiválni kell más izmaidat is. Fokozatosan, tervszerűen.

Önmagában csak a fekvőtámasznak így nem sok haszna van. Gumiszalaggal, súlyzóval tudsz még edzeni. Ha nincs lehetőséged segítséget igénybe venni, akkor videós edzéseket nézz és másolj.

2022. okt. 29. 06:07
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Fájdalmasan nem értesz a temához, olvasgass még.
2022. okt. 29. 08:32
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Ha mindennap növeled akkor lehet egy kis változás, de nem valószínű.
2022. okt. 29. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Napi 30-50 fekvőtámasz az lópikula.. viszont ha fogyni akarsz, akkor inkább aerob vagy kardio edzést javasolnék, bár 60 kilóból nem tudom mit akarsz leadni, hacsak nem 140 centi magas vagy..
2022. okt. 29. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Ezt nehéz megmondani: nekem nehéz 50-et összehozni (pedig régen nem volt gond), de emelem a számot, és látható eredménye van. Nem kell minden kis izmosodáshoz kondiba járni, gépeket használni.

Persze én amúgy se tehetném krónikus izombetegséggel.

Viszont hülyeség minden nap ugyanazt csinálni. Ha jól csinálja az ember, egy hetet is rápihenhet ugyanarra az edzésre.

2022. okt. 29. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A fekvőtámasz nagyon jó, de nem a jó test egyedüli szent Grálja.

MINDEN testrészedet/izmodat meg kell ahhoz eddzened, hogy szép, tónusos, definiált legyen.

Plusz jól kell kajálni.

Ehhez vagy edzőt keress, vagy magadtól tanuld meg.

2022. okt. 29. 12:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!