Mennyi idő után indul be a fogyás?
1,5 hónap telt el. Számolom a kalóriákat (1500 kcal), mellette járok sportolni (úszni és kerékpározni). Nem tudom számít e, de pajzsmirigy-alulműködésem van. Folyamatban van a gyógyszerbeállítás.
160/62
38/N
Pajzsmirigy alulműködéssel sajnos sokkal sokkkal lassabb.
És kellene a szénhidrátot is számolnod, se a túl kevés, se a túl sok nem jó.
És nagyon nagyon számít a pajzsmirigy alulműkődés sajnos.
Tarts ki! Esetleg kicsit csökkenthetnéd a kalóriát, én heti 2 edzéssel 62 kilósan 1400 kalóriával fogyok. Mondjuk picit alacsonyabb vagyok. De lehet neked 1420-1450 már nagy változást tenne
A "Folyamatban van a gyógyszerbeállítás." pontosan mit jelent? Szedsz már valamit csak nem tökéletes, vagy még semmit?
Nekem gyógyszerek nélkül szinte lehetetlen volt fogynom. 114 kg-ról akartam lemenni úgy 90 környékére, az lett volna nagyjából ideális a magasságomhoz. 1800 kcal-t tartottam 1 hónapig, és semmi sem változott. Majd 1600-at szintén 1 hónapig, itt 1 hónap alatt 1 kiló mínuszom lett, szóval itt már majdnem megindult a fogyás. És napi 1400-al tudtam heti 0,5-1 kilótól megszabadulni. 114 kg-on! Az olyan, mintha te 62-kgmal 761 kcal-t vinnél be naponta. Szóval nálam ennyire volt nehéz fogyni pajzsmirigy alulműködés mellett. A megfelelő gyógyszerek mellett most többet eszek mint amikor 110+kg voltam, és most tudom tartani a 85-86 kg-ot stabilan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!