Mennyi idő alatt lehet 15 kilót fogyni napi 500 kalória bevitelével, ha az alapanyagcserém 1400 körüli?
Rohanj át hetente 2-3x egy tisztáson azt képzelve, hogy üldöz egy oroszlán és az életed múlik rajta (Gábriel-módszer)! És csak a fák közé érve menekülsz meg.
Ettől ami lemegy, az lemehet, nem leszel kórosan sovány.
Hiába fogytam le én is az álomsúly alá, nem lett jobb minőségű az életem. Nem tetszettem annak akinek addig sem, és nem jöttek rám azok a ruhák amik irracionálisan kisebbek voltak, nem lettek kedvesebbek az emberek, egyszóval semmi jelentős sem történt, csak a sok szenvedés volt a folytonos odafigyelés miatt.
Előtte sem voltam túlsúlyos.
Nem fogynod kell, hanem formásodni, edzeni. Ahhoz viszont kell az energia, kaja.
500 kalóriával pár nap után elájulsz.
szerintem sem fogyni kellene, hanem formásodni.
inkább járj edzeni (súlyzós edzéseket végezz + egy kis kardió) és meglátod, hogy jó alakod lesz.
Szia!
Tudom, nagyon nehéz ilyenkor, és elhisszük, hogy ez megoldja a dolgokat… de könnyű átcsapni a másik irányba. Legalábbis nálam így volt. Fogytam, és képes voltam rá végre, és megszerettem az éhséget. Aztán ez az egész kicsúszott a kezeim közül, és féltem enni, mert akkor nem leszek éhes. Végül diagnosztizáltak an0rexiával. 64 kg-ról lefogytam 36-ra. És nem ez a rossz része. Persze, a szerveknek sem tesz jót, viszont az elméd teljesen felemészti. A kaja jár a fejedben 0-24. Beszélgetések, vizsgák, és néha szex közben is. Najó, ha elég jó, akkor nem. Csakhogy a libidód is elveszik…
És igazábl azthiszem, hogy azért tetted fel ezt a kérdést, (hisz, bármikor ki tudnád magadtól is számolni) mert szeretnéd, ha valaki meegállítana ebben, mert mélyen belül te is tudod, hogy nem oldja meg a dolgokat.
- igazságszerint így ugye 900 kcal a különbség ( ha csak fekszel az ágyban, és tényleg semmit nem csinálsz) és akkor 15x7700/900=128,3 tehát elvileg 4,3 hónap alatt, de ugye mozogsz is, úgyhogy valószinű, hogy 3 és fél hónap alatt meg lenne… de ez csak elméleti ez az egész, mert ilyet nem jó tartani… ennél legalább egy kicsivel magasabb kcalt jó lenne bevinni, mert a szíved tönkremehet, a veséd, májad stb… nem megijeszteni akarlak… csak féltelek.
Nálam a slusszpoén az egészben az, hogy a nyár alatt visszahíztam 60-ra, szóval nem mentem ezzel az egésszel sokra…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!