Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 172cm 68kg vagyok.Elkezdtem...

172cm 68kg vagyok.Elkezdtem naponta 30percet edzeni.Ebből 18 perc popsi edzés 8kg súllyal.A maradék 12 3körös tabata.Kalóriadeficitben vagyok.Napi 1350 kalória.Az elégetettet nem eszem vissza.LESZ ENNEK LÁTSZATA?

Figyelt kérdés

2022. aug. 26. 14:56
1 2
 11/12 anonim válasza:

5-ös

28 kg-mal kezdted? Hogy a manóba? :o

Nekem fogynom nem kell, csak szeretnék erősíteni, de a 20 kg-mal alig birok guggolni, pedig nem 2 napja csinalom, hanem par hete novelem fokozatosan.

2023. márc. 30. 18:26
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 Nem akarok butaságokat írni, de szerintem ez embertől is függ, + írtam, hogy nagyon sokat kardióztam, ugráltam, sokszor csak olyan gyakorlatokat kerestem ami guggolásról szólt, kitörésről, persze ugrálva,szamár rúgás(nemtudom mi az igazi neve) ami szerintem nem olyan könnyű 40percig, aztán súlyzóztam, ami nem volt megerőltető annyira, ha lett volna több súlyom, szívesen megnéztem volna mennyit bírok maximum:) Egyébként ez a kardiós téma nálam 1 év volt kb
2023. márc. 31. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!