Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan adjam le a maradék 4-5...

Hogyan adjam le a maradék 4-5 kilót?😕

Figyelt kérdés

19 éves vagyok,lány,és február elején át kellett állnom a vegán életmódra (abban sem mindent ehetek meg),szóval sokkal egészségesebben étkezek. Ez javamra is vált,mivel alapból fogyni szerettem volna: akkor voltam 63 kg,ami a 168 cm-hez nem volt igazából sok,de nem éreztem jól magam,és az új életmód miatt hála hamar lement 3 kg.

Most 58 kg vagyok,minden nap mozgok,hasizom gyakorlatokat végzek,meg van egy elliptikus trénergépünk azt szintén minden nap használom. Azonban nekem valószínű étkezési zavarom van még mindig (annak ellenére,hogy már nem vagyok sulis,ott pl társaságban nem tudtam enni,vagy gyorsan ettem az útolsó percekben,ez még most is meg van,ha olyan szituáció van),mert vannak időszakok amikor éheztetem magam,direkt keveset meg olyat eszek,amit tudom,hogy biztosan lemozgom+hozzájött most ez a napi 2szeri evés😕. Tudatosan próbálok tenni ez ellen,mert nem szeretnék így fogyni,szóval minimum 3szor szeretnék enni egy nap,de nem tudom mit kéne tennem így ahhoz,hogy viszonylag gyorsan fogyjak,de meg ne is éhezzen a szervezetem😬

Bármilyen javaslatot,ami nektek bevált szívesen fogadok,mert tényleg segítene!😊

2021. márc. 24. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Most mit eszel egy nap?
2021. márc. 24. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Miért "kellett" átállnod a vegán életmódra?
2021. márc. 24. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Pisztolyt tartottak a fejedhez, hogy KELLETT? :D

És nem kell többet leadnod.

2021. márc. 24. 15:55
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Pisztolyt...ja. Az nem jutott eszetekbe, hogy egészségügyi problémája van?
2021. márc. 24. 16:04
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
És milyen egészségügyi problémára megoldás a vegán életmód?
2021. márc. 24. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
#5 allergia, emésztésgondok esetleg.
2021. márc. 26. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg laktózérzékenység, tojásallergia, de olyan nincs, hogy valakinek húst nem szabad enni, ilyen kórkép nem is létezik, max. olyan, hogy keveset, és ilyen se sok. A világon nincs olyan, hogy valakinek állati fehérje nélkül kéne élnie, mivel csak annak van teljes aminosav profilja, ami az embernek esszenciális. Persze el lehet éldegélni nélküle, de ettől jó nem lesz. Hazugság, hogy egészségügyi okokból KELL vegán életmód.
2021. márc. 26. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:
44%

Dehogy csak a húsnak van teljes aminosav profilja. Nézegesd meg 1-2 növény aminosav profilját. Meg fogsz lepődni.

2021. márc. 26. 23:17
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

Csak az állati fehérjének van teljes, növénynek egy se. Nézegesd inkább te.

Növényekből is össze lehet válogatni, de körülményes, és vegán testépítőkön kívül kb. senki sem csinálja.

2021. márc. 27. 03:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Minden növényben megvan az összes 9 esszenciális aminosav. Az igaz, hogy egy adott növény többnyire nem tartalmaz mindegyikből eleget. De szerinted van olyan vegán, aki állandóan csak egy fajtát eszik? A vegán testépítőnek sem kell számolgatni semmit, ami a fehérjével kapcsolatos. Meg úgy egyáltalán bármelyik vegánnak. Vagy szerinted a nem testépítő vegánok nem visznek be minden esszenciális aminosavat? Akkor nem kellene tömegesen pusztulniuk?
2021. márc. 27. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!