Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem mozdul a merleg de miert?

Nem mozdul a merleg de miert?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tobb honapja kinlodok a dietammal, es meg egy kilot sem tudtam leadni a merleg szerint.

Az utobbi ket hetben megjobban “szigoritottam” a kajalgatasaimon de igy se semmi, nagyon duhito es csalodott vagyok:(

Rendszeresen mozgok, heti 3-4x biciklizek,gorkorcsolyazom, felujitasban vagyok igy meg ha viccbol egy falnyi teliablakok takaritasa vagy padlo surolas sem elhanyagolhato mozgas 🤣

Miert nem megy?!

26 eves vagyok, a napjaim kisebb valtoztatasokkal igy nez ki:

Reggeli:

Proteines muzli szelet (0%cukor)

Vagy zabkasa rizskasa titkabban teljes kiorlesu zsemlebol csirkemell sonkas tojasos szendvics vagy pufirizses szendvics

Tizorai: proteines muzliszelet ha nem ez ment reggelire vagy egy szem nektarin / pici dinnye vagy par szelet pufirizs

Ebed: 80g rizs sult csirke mell vagy comb bor nelkul pici olivaolajon egy paradicsom hozza vagy rendleek csirke gyrost salival rizzsel

Uzsi: ugyanaz mint tizorakkor vagy-vagy

Vacsi: vagy nem is nagyon vagyok mar ehes vagy kicsi sult csirke

Folyadek megvan a 3-4 liter fele fele aranyban savas-mentes viz es steviaval edesitett szorp formajaban ha nem stevias szorp akkor izesitett edesitoszeres asvanyviz

Mozgas:

Biciklizes az nem tul intenziv de 1-2 ora vagy intenziv gorizes 1-1,5 ora - ez nalam ugy 15-20km jelent (tegnap pl addig mentem h mire hazaertem labra se birtam allni)

Mi az ami ebben az eletvitelben annyira szornyuseges???

Par kilot szeretnek leadni de mar kezdem megunni az egeszet mert semmi latszatja nincs a kitartasomnak:(

Napi 1500-1600 kcal korul van a “fogyasztasom”.

2022. aug. 15. 09:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki szavazgat le benneteket de altalam mindenkinek aki csak valaszra meltatott ment a zold kez! 😅
2022. aug. 16. 11:26
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a centik is számítanak ( ha eddig nem tetted azt is nézni kell), ha ott kisebb vagy akkor fogysz, a mérlegen a súly meg ezer dologtól függ.

Másrészt Ha centikben sincs változás, akkor a diéta nem jó, változtatni kell rajta, ami nem azt jelenti hogy egyél kevesebbet, lehet az összetétel, a tápanyagarányok nem megfelelőek a te testednek.

2022. aug. 18. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!