Nem mozdul a merleg de miert?
Sziasztok, tobb honapja kinlodok a dietammal, es meg egy kilot sem tudtam leadni a merleg szerint.
Az utobbi ket hetben megjobban “szigoritottam” a kajalgatasaimon de igy se semmi, nagyon duhito es csalodott vagyok:(
Rendszeresen mozgok, heti 3-4x biciklizek,gorkorcsolyazom, felujitasban vagyok igy meg ha viccbol egy falnyi teliablakok takaritasa vagy padlo surolas sem elhanyagolhato mozgas 🤣
Miert nem megy?!
26 eves vagyok, a napjaim kisebb valtoztatasokkal igy nez ki:
Reggeli:
Proteines muzli szelet (0%cukor)
Vagy zabkasa rizskasa titkabban teljes kiorlesu zsemlebol csirkemell sonkas tojasos szendvics vagy pufirizses szendvics
Tizorai: proteines muzliszelet ha nem ez ment reggelire vagy egy szem nektarin / pici dinnye vagy par szelet pufirizs
Ebed: 80g rizs sult csirke mell vagy comb bor nelkul pici olivaolajon egy paradicsom hozza vagy rendleek csirke gyrost salival rizzsel
Uzsi: ugyanaz mint tizorakkor vagy-vagy
Vacsi: vagy nem is nagyon vagyok mar ehes vagy kicsi sult csirke
Folyadek megvan a 3-4 liter fele fele aranyban savas-mentes viz es steviaval edesitett szorp formajaban ha nem stevias szorp akkor izesitett edesitoszeres asvanyviz
Mozgas:
Biciklizes az nem tul intenziv de 1-2 ora vagy intenziv gorizes 1-1,5 ora - ez nalam ugy 15-20km jelent (tegnap pl addig mentem h mire hazaertem labra se birtam allni)
Mi az ami ebben az eletvitelben annyira szornyuseges???
Par kilot szeretnek leadni de mar kezdem megunni az egeszet mert semmi latszatja nincs a kitartasomnak:(
Napi 1500-1600 kcal korul van a “fogyasztasom”.
Egyrészt a centik is számítanak ( ha eddig nem tetted azt is nézni kell), ha ott kisebb vagy akkor fogysz, a mérlegen a súly meg ezer dologtól függ.
Másrészt Ha centikben sincs változás, akkor a diéta nem jó, változtatni kell rajta, ami nem azt jelenti hogy egyél kevesebbet, lehet az összetétel, a tápanyagarányok nem megfelelőek a te testednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!