Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem mozdul a mérleg mutató?

Miért nem mozdul a mérleg mutató?

Figyelt kérdés
Kalória számlálásba kezdtem, és bár november óta 15 kilótol szabadultam meg mégse haladok úgy ahogy kellene, mert vannak hetek amikor nem hogy kevesebb lennék, még néha többet is mutat a mérleg, aztán pár nap múlva meg könnyebb vagyok megint.. kalórabázist használom és hiába írja h ebben az ütemben x kilót fogyok, nem ez történik, pedig betartom

2014. jún. 11. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetes ingadozás van a szervezetben, salakanyagok, víz, stb, ha nő vagy, menzesz előtt/alatt 1-3 kilónak megfelelő vizet tartalékol a szervezet, szóval ilyen pici ingásoknál ne parázz.


A másik lehetőség, hogy a kajamennyiségeket nem megfelelően méred le (pl. 1 darab alma az nem cakkra megbízható mennyiség, a lényeg hogy hány gramm alma).

2014. jún. 11. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Napi ingadozás lehet attól is, hogy több folyadékot ittál.

Ne csak a mérlegre figyelj! Mérd magad centivel is.

Ne izgulj. Ha viszont nem haladsz akkor ütemben mint szeretnéd akkor, lehet, hogy több sport kellene mellé.

Nem írtad hány kg vagy most.

2014. jún. 11. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem a KB szerint már 80ról 72re kellett volna fogynom, mégis 77kg vagyok... 2 hónap -3kiló, 1000kcal a keret, de nem szoktam elérni...
2014. jún. 12. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem is 1000 a kalória keretem, azt majdnem mindig betartom ha nem is tartom be akk is csak 2-300al haladom meg, de az tényleg nagyon ritka, naponta biciklizem 1-1,5 órát és két három naponta felülésezek, 98ról fogytam le eddig 82-81re és 171 centi vagyok de akkor megnyugodtam köszönöm a válaszokat :D (L/20)
2014. jún. 12. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor koplalsz (alapanyagcsere alatt eszel, pláne hogy sportolsz is), így tartaléküzemmódra kapcsol a szervezet, az anyagcsere lassul.

Emiatt stagnál a fogyás, a szervezeted úgy érzi, éhínség van, és még jobban ragaszkodik a zsírhoz.

2014. jún. 12. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!