Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » A digitális súly mérleg napi...

A digitális súly mérleg napi használata ösztönző hatású lehet egy fogyókúrázónak?

Figyelt kérdés

Jó dolog ha van otthon, mérleg vagy sem?

Mi van ha nincs otthon mérleg és nincs mitől észbe kapj hogy úristen felszedtem 5 kilót diétázni kéne.

2014. jan. 23. 16:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ha nem sátorlapot hordasz magad köré tekerve, akkor az 5 kiló mérleg nélkül is feltűnik. Szorosabb a nadrág, feszül a topp (egy-két kilót is simán megérzek).

Egyébként inkább elkeserítő hatású lehet, ha valaki naponta felpattan a mérlegre, ugyanis a súlyod napi ingadozása nem jelent igazi hízást-fogyást. Azt leginkább heti, kétheti méréssel érzékelheted.

Ehhez pedig édes mindegy, hogy digitális vagy analóg.

2014. jan. 23. 16:08
 2/18 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, ha van otthon, de ne napi szinten méregesd magad, mert az már egyenesen beteges!

Én havi kétszer szoktam: 1-én és 15-én, mindig reggel, közvetlen kelés után, fürdés előtt.

Persze máskorra is beállíthatod, a lényeg, hogy ne állandóan!

2014. jan. 23. 16:14
 3/18 anonim ***** válasza:
nekem igen,én napi szinten mérem magam engem ösztönöz hogyha látom hogy ment le,ha meg nem megy le akkor tudod h valamit nem jól csinálsz és tudsz változtatni
2014. jan. 23. 16:26
 4/18 anonim ***** válasza:
5-7 kg plusz nekem a ruhákon nem mutatkozik meg,10 már igen
2014. jan. 23. 16:27
 5/18 anonim ***** válasza:
Kell mérleg, de elég havonta egyszer mérni, ha nő vagy, a ciklus ugyanazon napján mérd, reggel, éhgyomorra, ruha nélkül (vagy nagyjából azonos súlyú ruhában).
2014. jan. 23. 16:40
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
5-7 kg nem látszik a ruhákon? Miben jársz, zsákban? Nekem 2 kg is meglátszik...
2014. jan. 23. 16:40
 7/18 anonim ***** válasza:
kedves utolsó,bár nem a kérdésre válaszoltál,de ha kíváncsi vagy leírom:miniszoknya,harisnya,térdig érő csizma,feszülős nadrág és nem érzem,sőt nem is látszik rajtam(mások sem látják),nem vagyunk egyformák és nem kell ahhoz zsákban járni hogy 2 kg-ot eltakarj,amúgy 2-3 kg az semmi,aki ezen problémázik az már furcsa a számomra
2014. jan. 23. 17:25
 8/18 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy nem lehet eltakarni 2-3 kilót? De te csak megérzed, hogy jobban szorít a nadrág, szoknya... vagy azt sem?

Neked minden ruhád gumis és elasztikus anyagú? Csak úgy tudom elképzelni.

2014. jan. 23. 17:43
 9/18 anonim ***** válasza:
hidd el nem érzem meg,sőt olyan is volt,hogy mérleg szerint 5 kg-ot fogytam de a ruhákon nem éreztem,lehet ez attól is függ,hogy hová megy az a plusz,vagy csak ilyen a testalkatom
2014. jan. 23. 17:48
 10/18 anonim ***** válasza:

2 kiló a teljes testen szétosztva pár milliméter csak, annyit nem lehet érezni. Van akinek egy napon belül is változik ennyit a súlya...

Hogy a kérdésre is válaszoljak, én minden nap mérem magam, van hogy többször is, és igen ösztönző. Kitapasztaltam már hogy hogyan változik napközben, így az nem zavar hogy egyszer több egyszer kevesebb. Ha minden nap akarsz mérni, minél pontosabb mérlegre van szükség, ezért jobb a digitális.

2014. jan. 23. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!