A digitális mérleg vagy a rendes mérleg a valós?
Van egy digitális mérlegünk,ami ha ráállok 62-63 kg-t mutat.
De ha 40 centivel arrébb teszem,akkor már 64-65 kg vagyok rajta.Rendesen rosszul lettem..A mérleg hibája,vagy most ez miért??
A hagyományos mérlegben jobban lehet bízni??
A konyhában már 65.1...
Ha picit elfordítom,akkor 63.5.. visszavittem a szobába, 63.3..:'(
Minden mérlegnél fontos, hogy stabil, sík, vízszintes felületen legyen. A hagyományos mérleg is mást mutat, ha arrébb rakod.
Egyébként az a megoldás, hogy mindig ugyanott méred magad, és a változást figyeled, nem a konkrét kilókat :)
Nem az határozza meg a pontosságot, hogy digitális vagy mutatós. Sajnos a digitális mérlegekben is néha pontatlan érzékelő van. (Merthogy olcsóbb a gyártása. :D) Néhány kg-os pontatlanság mindig lesz egy fürdőszobamérlegnél, akármilyen kijelző van rajta.
Ahogy már írták, használd mindig ugyanott, és a változást figyeld inkább. :)
Azt hittem én írtam ki a kérdést :), velem pont ez van. És mivel épp fogyókúrázok, nagyon dühítő. Az ugyanott mérés sem vált be, mert úgyis össze-vissza mér a mérleg, akár 2-3 kg különbség is van két egymás utáni mérés között :S... eléggé dühítő.
Én egyébként azóta centivel mérem magam, ahogy írták,úgy legalább látszik a fogyás. És ezt a hülye digitális mérleget esküszöm ki fogom dobni :D :D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!