Nem digitális szoba mérleg eltud romlani?
3 hete "fogyókúrázok" (kalória számolással)
amikor elkezdtem rendesen beállítva a mérleg 80 kg-ot mutattot... következő héten rendesen beállítva 85 kg-ot mutatott... ma ráálltam (persze rendesen volt beállítva) és 75kg-ot mutatot... még az se lehet hogy a ruha súlya változik vagy valami, mert mindegyik alkalommal ugyanabban a pizsamában voltam... és azért csak észrevenném hogy ha egyik hétről a másikra 5-10 kiló le-fel ugrik....
tönkremehetett mérlegben valami mágnes vagy ilyesmi és ezért nem mér pontosan?
Tönkremehet. De akkor (szerintem) rendszeres hibával találkoznál, azaz állandóan lenne mondjuk +5 kiló eltérés.
Azért szerezz be egy új mérleget, vagy legalább kölcsönözz egyet amivel összehasonlíthatod a te mérlegedet.
Persze, hogy tönkremehet és nem feltétlenül az a "tünet", hogy X kilóval mindig többet, kevesebbet mutat.
Az enyém olyan volt, hogy egymás utáni méretkezésnél hol ezt, hol azt mutatta.
Pedig maga az elromlás az a biztos dolog, amire számítani lehet hogy egyszer bekövetkezik. Semmilyen anyag nem örök minőségű, a rugók elhasználódnak..
Előbb, vagy utóbb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!