Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem digitális szoba mérleg...

Nem digitális szoba mérleg eltud romlani?

Figyelt kérdés

3 hete "fogyókúrázok" (kalória számolással)

amikor elkezdtem rendesen beállítva a mérleg 80 kg-ot mutattot... következő héten rendesen beállítva 85 kg-ot mutatott... ma ráálltam (persze rendesen volt beállítva) és 75kg-ot mutatot... még az se lehet hogy a ruha súlya változik vagy valami, mert mindegyik alkalommal ugyanabban a pizsamában voltam... és azért csak észrevenném hogy ha egyik hétről a másikra 5-10 kiló le-fel ugrik....

tönkremehetett mérlegben valami mágnes vagy ilyesmi és ezért nem mér pontosan?

2013. júl. 2. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Tönkremehet. De akkor (szerintem) rendszeres hibával találkoznál, azaz állandóan lenne mondjuk +5 kiló eltérés.

Azért szerezz be egy új mérleget, vagy legalább kölcsönözz egyet amivel összehasonlíthatod a te mérlegedet.

2013. júl. 2. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy tönkremehet és nem feltétlenül az a "tünet", hogy X kilóval mindig többet, kevesebbet mutat.

Az enyém olyan volt, hogy egymás utáni méretkezésnél hol ezt, hol azt mutatta.

2013. júl. 2. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
50% hasznos válaszom. Nem írtam hogy kizárólag csakis rendszeres hiba lehet, hanem hogy szerintem az lenne. Mert az a gyakoribb egy mérlegnél. De mindegy.
2013. júl. 2. 11:49
 4/7 A kérdező kommentje:
nem én pontoztam, de köszönöm. mert anyum váltig állítja hogy hát egy ilyen mérleg biztos nem romlik el.... ment a zöld kéz ^^
2013. júl. 2. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Pedig maga az elromlás az a biztos dolog, amire számítani lehet hogy egyszer bekövetkezik. Semmilyen anyag nem örök minőségű, a rugók elhasználódnak..

Előbb, vagy utóbb..

2013. júl. 2. 11:59
 6/7 poiu ***** válasza:
El tud romlani. Picit ugrálj rajta (tényleg csak picit) mielőtt méred magad. Csináld meg háromszor. Mennyi az eltérés?
2013. júl. 2. 13:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem akarom édesanyádat bántani, de nem sok műszaki érzéke lehet! Természetesen elromolhat bármilyen mérleg, sőt előbb-utóbb el is romlik, semmi nem tart örökké.
2013. júl. 16. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!