Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyit kéne még fogynom?

Mennyit kéne még fogynom?

Figyelt kérdés

[link]

154 cm

2022. jún. 19. 18:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Előnytelen fazonú a bikini, nagyon kiemeli a hasi zsírt, amitől rosszabbul néz ki. Olyan alsóval, ami fedi az alhasat, szvsz jobban néznél ki.

Ha ennyire szenvedés neked a deficit tartása, meg az edzés, akkor esélyes a visszahízás, amint besokallsz.

Lelkileg egyébként rendben vagy? Sokan kajával vigasztalódnak, nyugtatják magukat, fojtanak el, ami sokkal nehezebbé teszi a kilépést az ördögi körből.

Ha a lakáson, kinézeteden, öltözködéseden változtatsz, akkor a pszichésen segíthet tartani a többi változtatást.

2022. jún. 20. 11:34
 22/27 A kérdező kommentje:

Nyilván ha kihúzom magam és megfeszítem a hasam, nem így néz ki. A bikinis csak ekőtteutána fotókhoz van.

A kajával való kapcsolatom szerencsére mostmár rendben van és bármikor súlyt tartok (volt többször 1-2 hónap szándékos stagnálás a fogyásomban) a deficittől őrülök meg

2022. jún. 20. 12:16
 23/27 anonim ***** válasza:
49%

"Nyilván ha kihúzom magam és megfeszítem a hasam, nem így néz ki."

Imádom az ilyen megnyilvánulást. Neked az utcán milyen a testtartásod? Vagy megfeszített hassal jársz-kelsz az utcán? Miért akarod önmagad becsapni a fent idézett kijelentéssel? Ezzel nem sokra mész, bocsi.

Én meg ha behúzom a hasam teljesen lapos lesz, még oldalról is, egyébként pedig van egy icikepicike alhasam, ami csak oldalról látszik. De az utcán nem behúzott hassal közlekedem.

2022. jún. 20. 13:28
 24/27 anonim ***** válasza:
Van képed a fogyás kezdetéről is?
2022. jún. 20. 21:25
 25/27 anonim ***** válasza:
21%
154 cm magassághoz 45 kg körül kéne lenned maximum. Most nagyon el vagy hízva. Hogy edzel, az egyáltalán nem látszik, annak 2-3 hónap után már kéne, hogy legyen látszatja, nemhogy évek után. Nagyon zsíros vagy, ez az egyetlen amit én látok.
2022. jún. 22. 07:21
 26/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a visszajelzéseket

nagyon érdekes, hogy az elhízott magyar társadlomban ennyire kritikusak az emberek másokkal szemben. voltam háziorvosnál és dietetikusnál is, mindkettőjük szerint a testsúlyom egészséges, a testzsírom megfelelő (30,4%), tehát hivatalosan nem kell fogynom. megint más kérdés, hogy nem ez a modell alkat, de még nem tudom, hogy ez saját magamnak cél-e, ezt még kitalálom

2022. jún. 22. 10:32
 27/27 anonim ***** válasza:
22%

"voltam háziorvosnál és dietetikusnál is, mindkettőjük szerint a testsúlyom egészséges, a testzsírom megfelelő (30,4%)"

Ja, egy olyan társadalomban, ahol a gyógyítás nem lényeg, mert akkor nem lenne ennyi beteg ember. Ők csak tünetileg kezelnek, nem céljuk, hogy 100%-ban egészséges legyél.

Majd a tested, szíved, ízületeid megmondják az évek során, hogy jó-e nekik az a plusz 15 kg zsírfelesleg.

Nem kell mindent elhinni, amit a fehérköpenyesek mondanak! Nem szentírás az övék!

"nagyon érdekes, hogy az elhízott magyar társadlomban ennyire kritikusak az emberek másokkal szemben."

Én megtehetem, mert egészséges, sportos életmódot folytatok, nem vagyok elhízott.

De azt csinálsz, amit akarsz, csupán az egészséged a tét egyébként, úgyhogy nem kéne most abbahagynod.

2022. jún. 22. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!