Mennyit kéne még fogynom?
2022. jún. 19. 19:14
Fogyhatsz még, szebb alakod lesz. És ha eddig nem tetted, sportolj! Tök jó lesz ez :). Mennyit fogytál eddig, és most hány kiló vagy?
2022. jún. 19. 19:20
Még egy 8-10 kiló lemehet, de te tudod, mennyire érzed jól magad a bőrödben. Nekem ez még sok lenne, én 165/61 vagyok.
2022. jún. 19. 19:21
4/27 A kérdező kommentje:
eddig 28 kilót fogytam, most vagyok 62. a BMIm még mindig kicsit sok de van kis izomzatom, reménykedtem hátha már jó így is. kicsit elegem van a kalóriadeficitből
Még kb 5 kiló mehet le. Aztán súlyzós edzés, az alakformáláshoz.
De azt ugye tudod, hogy ha nem tartasz fenn egy étrendet akkor visszafognak jönni a kilók?
A fogyás nem annyiból áll, hpgy lefogytam kész újra élhetek úgy minnt régen. Életmódváltás, egészséges táplálkozás, és minimum het 2-3 edzés, alkalmanként 1 max 2 órát. Amennyit bírsz.
Ezeket leszámitva csinos vagy. Pont az esetem. :)
2022. jún. 19. 19:51
6/27 A kérdező kommentje:
most őszintén nagyon elkeseredtem, hogy mindenki az edzést írja, mert nem csak életmódot váltottam 3 éve, hanem 2 éve rendszeresen edzem is és ezek szerint teljesen felesleges, mert úgysem látszik :(
[link] ( a többi testrészemet nem tudom hogy kell megfeszíteni)
de köszönöm az őszinte észrevételeket
Tudom, miről beszélsz, 49 kilót fogytam, már egy ideje súlyt tartok, és őszintén szólva 75 kiló alatt minden leadott kilót ajándéknak tekintettem. Viszont az nem jó, hogy ennyire várod a végét, mert ebből így jojó effektus lesz. Utána ugyanúgy eszik az ember, csak párszáz kalóriával többet (nálam ez plusz egy étkezés, és nem az ételek minőségén változtattam a súlytartáshoz).
2022. jún. 19. 20:26
2022. jún. 19. 20:26
Látszik az, kérdező :). És egyre jobban fog, ahogy megy le a zsír. Ott van alatta az izom, és egyre jobban fog látszani. Ne azért sportolj, mert muszáj, próbálj olyan mozgásformát keresni, amit szeretsz!
2022. jún. 19. 20:45
Egyetértrk. Látszik az.
De ennek odő kell.
Neked már súlyzós edzések, gyakorlatok kellenek.
2022. jún. 19. 20:51
Kapcsolódó kérdések: