Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért állt meg a fogyásom?

Miért állt meg a fogyásom?

Figyelt kérdés
1800kcal a napi keretem, egy hónapja csinálom, 101kgról 96,3 vagyok,de nem megy tovább,már egy ideje nem mozdul lejjebb. Mindent dekára mérek,pontosan, mit csinálok rosszul? Alapjárat kcal 2017kcal. Köszi,aki válaszol 😉
2022. jún. 7. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vannak stagnálások, nyugi. Folytasd ugyanúgy mint eddig, és be fog indulni, tapasztalat.

Nekem 15 kiló után állt meg egy hónapra, de utána leugrott 2 kg és folytatódott a heti 0,5-1 kg.

2022. jún. 7. 10:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ❤️
2022. jún. 7. 10:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 1 év fogyás után volt 2 hónap stagnálás, folytattam mindent ahogy addig és újra beindult, de sosem fogytam egyforma mennyiséget havonta. Volt 1-2-3kg, de olyan is sokszor, hogy csak fél kg ment le.

3 év alatt fogytam le végül. Most már kb 5 hónapja nem fogyok, de már amúgy is csak -3kg kellett volna az eredeti célhoz, szóval nem erőltetem, így is jó.

Alapbol nem tudtam pontosan milyen célt kellene kitűzni mert sosem voltam normál súlyú. Bmi alapján lőttem be a 175cm/65kg célt, ehhez képest állt meg a fogyásom 67kgn. Ami már így is normálisnak számít.

2022. jún. 7. 17:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és szívből gratulálok ❤️
2022. jún. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!