Mi segítené a fogyásomat?
Sziasztok!
Sosem írtam kérdést még ide, remélem kapok majd válaszokat. :) Egy 17 éves lány vagyok 175cm/64kg. Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy mi segítené a fogyásomat.
Már február elsejétől oda figyelek a kalória bevitelemre (napi 1400 megvan), sikeresen le is adtam nagyjából 1,5kgot. 55kg a célom, aztán majd izmosodni szeretnék. Esetleg tudnátok írni valamilyen diétát, vagy edzést nekem, ami segíthetne a kicsit gyorsabb fogyást? Youtube videó is megteszi, egyedül a futást nem kedvelem (sétálni viszont szoktam, heti 3x 10km).
Köszönöm szépen előre is!
Gyorsítani úgy lehet, ha növeled a kalóriahiányt. Ennek két módja van:
1. kalória csökkentése
2. energiafelhasználás növelése.
Gyalogolj például heti 6 alkalommal, de az erősítő edzés is jó ötlet. Ilyenből tucatszámra van a Youtube-on, tessék, két példa:
https://www.youtube.com/watch?v=39-bD3u8Jfg
https://www.youtube.com/watch?v=qnw_lAP0HkQ
Amúgy az 55 kiló lehet, hogy kicsit kevés a te magasságodhoz.
A 64 kiló abszolút ideális a magasságodhoz. Én nem kezdenék el semmilyen megszorító, önkorlátozó diétát a helyedben, mert annak sosem lesz vége, és nagy az esélye annak, hogy hosszú távon inkább hízni fogsz tőle, mint fogyni.
Ha változtatni szeretnél az étrendeden, akkor egyszerűen mozdulj a zöldségek irányába, de ne számolgass, ne méregess! Csak éld az életedet.
Amúgy darkraven39 te mit osztod az észt mindenhol,amikor te is írtál már ki itt kérdést hogy fogyjál e még, miközben a képen tök sovány voltál. Meg amit leírtál hogy eszel,az is kevés volt.
De érdekes neked normális válaszokat írtak, te meg mégis mindenhol csak trollkodsz.
Kérdező:ne hallgass ilyenekre,kicsit se vagy anorexiás. Csak itt valamiért mindenkit annak kiáltanak ki aki nem 100+kiló de szeretne jobban kinézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!