Hogyan folytassam a fogyásomat? 4kg 5hét alatt?
Sziasztok :)
Rengeteg segítséget kaptam tőletek, ezért ismét hozzátok fordulok. Sajnos 53.5-ről visszaesett a súlyom 55.5-re, mivel elég sok ünnep volt mostanában (születésnapok, névnapok stb...). Igazából a motivációm is elfogyott, a jó idő érkezésével jobban csúsztak a finom falatok is.
Viszont újra elhatározást érzek magamban, és szeretném csak azért is elérni a célomat, ha már 12kg lement. Szóval a célom az lenne, hogy 5hét alatt leadjak 4kg-t.
Naponta hasprést csinálok, 5x20-at, vagy 4x50-et erőtől függően. Emellett május 6-tól kezdek spinningelni (onnantól érvényes a bérletem, ajándékba kaptam).
Az lenne a kérdésem, hogy milyen módszert ajánlotok, hogy folytassam a fogyást? Nagyon sok ételtől szó szerint megundorodtam (túró, párolt zöldségek például). Szeretnék egy kis változatosságot vinni a fogyásomba.
miért nem veszek már most egy bérletet?
Nekem ezek a halogatós dolgok nem jöttek be soha.vagy fizetsz alkalmat.én is csak alkalmat fizetek,mert egyszer járok egy héten+2 trx
én a helyedben inkább futnék,vagy gyors tempóban gyalogolnék,mint a hasprés.biztos több kalóriát égetnél el vele
én nem nagyon eszek párolt zöldséget,inkább friss salátát,jobban esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!