Mi történik, ha a kalória bevitelem megfelelő, viszont sok szénhidrátot fogyasztok?
Bő 2 hete fogyózok pajzsmirigy betegségem mellett amiből szerencsére kezdek kijönni, ennek apropóján kezdtem el egészségesebb életmódot élni, és 99kg-ról 93,2-re mentem vissza eddig (75 a cél)
és mostanába kezdem komolyabban venni azt, hogy mit is eszek meg, és feltünt, hogy a kalóriabevitelem helyes, tehát se túl kevés, se fölöslegesen túl sok, viszont a szénhidrát bevitelem (egy népszerű oldal szerint) 317g-t ír, és én általában ezt mindig túl lépem, ilyen esetben mi történik a testembem? hízni fogok vagy mi a következménye, mert nem teljesen világos.
A szénhidráttal nincs, az étrendeddel nagy bajok vannak. Persze fogyni.lehet fogsz, de borzadztó áron. A vitaminok kétharnadát nem viszed be elegendő mennyiségben ásványi anyag ugyanez. Rost szinte semmi, szóval csoda ha jársz akár hetente nagywcre és nincs baja a beleidnek, mert lesz. Semmi zöldség, semmi hüvelyes, semmi gyümölcs. Ezeket kéne enni.
Ráadásul tele vagy f3hér pékáruval amiben nincs semmi hasznos és főleg alapbetegséggel nagyon árt a hormonoknak, hogy ennyire ingadozik a vércukrod. Falási rohamokat is okoz majd bőven az elégtelen étkezés.
Lehet most jól érzed magad de hosszútávon meglesz a böjtje, hajhullas, körömrepedés és tsai. Tessék ne csak kalóriakereten belül hanem egészségesen is enni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!