Most hizlal a zsemle és a kenyér vagy nem?
Figyelt kérdés
Ha tegyük fel 1500 kalóriát én csak zsemléből meg kenyérből viszem be, akkor híznék, mert megemeli a vércukrom és zsírt raktároz a szervezetem?
Nehéz ezen kiigazodni.
2022. máj. 31. 14:57
1/18 anonim válasza:
Attól függ, ha ilyen gyorsan felszívódó szénhidrátos hulladék boltit eszel, ami tele van adalékokkal, akkor igen. Viszont, ha te magad csinálod adalékmentesen, normális lisztből, akkor kétlem, hogy híznál tőle.
2/18 anonim válasza:
Nem a napi össz kval bevitel számít...
Az egészség mas kérdés
3/18 A kérdező kommentje:
tehát, ha kevesebb kaloriát viszek be mint amire a szervezetemnek szüksége van, de azt zsemle meg kenyerbol, akkor hizni fogok?
2022. máj. 31. 15:07
4/18 anonim válasza:
Nem, hizni a kalóriatöbblettől fogsz. A vércukorszintnek ehhez minimális köze van, hiába mond mást a Schobert Norbi. Természetesen nem egészséges kizárólag finomitott szénhidrátot enni, ettől függetlenül.
5/18 anonim válasza:
Minden hizlal, ha mértéktelenül eszed, és semmi sem, ha normálisan, kiegyensúlyozott étrend keretében, megfelelő mennyiségben és időben.
6/18 A kérdező kommentje:
Én csak és kizárólag a kaloria számlálással fogytam eddig 5 kgt, de már őszintéén kicsit ráuntam ezekre a kajákra és pl ma csak 3 zsemlét ettem eddig semmi mást, nem vagyok éhes, de most akkor az ilyen nap az kuka, vagy a mai napommal nem ártottam a fogyásnak?
2022. máj. 31. 15:20
7/18 anonim válasza:
Az adott személy anyagcseréjétől függ!
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos továbbra sem tudom, hogy akkor mi a szitu, de azért köszönöm.
2022. máj. 31. 16:05
9/18 anonim válasza:
Egy naptól nem fogsz hízni. Néha én is veszek egy adag kínait, mert hónapokon keresztül képtelenség követni mindent, főleg, hogy ha barátokhoz megyek, akkor se lehet egy darab semmit se megenni, mert a kalória... Ha egy nap többet ettél, nagy dolog, a következő kettőben meg kicsit kevesebbet fogsz.
10/18 anonim válasza:
SEMMI NEM HÍZLAL, egyedül a kalóriatöbblet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!