Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyire befolyásolja a sport...

Mennyire befolyásolja a sport a fogyás ütemét?

Figyelt kérdés

84 kg-os súllyal kezdtem el a fogyókúrázni.Naponta sportolok, futás és biciklizés...

Mennyi lenne az ideális sport?

Múlt héten kb 10 órát töltöttem sportolással.Ti mennyit mozogtak?

2022. máj. 29. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
A fogyás a kalóriákon múlik, azaz azon, hogy étellel és ittallal mennyi energiát viszel be. A sportolás segít a kalóriadeficit tartásában, hiszen kalóriát éget. Ha neked a sporttal csak kalóriaégetési céljaid vannak, akkor értelemszerűen annyit sportolj, amennyi a diétád mellé szükséges. Nekem versenysportolóként nem a kalóriák számítanak, hiszen számomra kicsit mást jelent a mozgás.
2022. máj. 29. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Semennyire, ha azt vesszük, hogy anélkül is tökéletesen kivitelezhető a fogyás. Más kérdés, hogy nyilván ezzel plusz kalóriákat tehet égetni, ráadásul aki az utolsó néhány kg-nál tart, ott nagyon nem mindegy élettanilag, hogy a kellő deficitet elérje, de mégse éhezzen.

Sportolj, amennyi jólesik.

Nem írtad, hogy mi a magasságod, nemed, mi a célod. Ha egy 160cm-es nő vagy, akkor ekkora felesleggel nem ajánlott a futás, mert tönkreteszi az ízületeidet.

2022. máj. 29. 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyorsítja, ha nem eszed le az elégetett kalóriákat.
2022. máj. 30. 01:03
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

Szuper vagy! Igazából amennyit csak tudsz, annyit sportolj. Erősen segít növelni a kalóriadeficitet ha intenzúv edzésről van szó.

Viszont soha de soha ne add hozzá a kalóriáidhoz

2022. máj. 30. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség utolsó. Én bringával járok dolgozni, mellette súlyzós edzést, HIIT-et is végzek. Ebből simán összejön 600-800 kalóriadeficit is. Ha nem töltöm vissza, farkas éhes leszek, és borzasztó enervált. Igazából tök egyénreszabott ez, úgyhogy elég hülyeség ilyen tanácsokkal dobálózni.
2022. jún. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!