Mekkora kalória keretet állítsak be?
Ülő életmódra 1700at,átlagos aktivitásra 1950et ír a bázis, mint súlytartót. 1300 nem lesz kevés? Az 1600 már lehet jó.
Bár gondoltam arra is hogy igyekszem ezt a kb 1800at betartani a következő terhéssegem alatt h legalább ne hízzak.
Ja igen, a kérdésből kimaradt, de a makro beállításra is szívesen fogadok tanácsot.
#4. De nem rólad van szó. Ha megnezed amit a kettes kommentrmben írtam, akkor látod, h ez kb súlytartó. Kb egy hete vezetem amit eszem, mindenféle megkötés nélkül, úgy ahogy eddig ettem, és 1800-2000 között mozog, tehát ebből is látszik, h tényleg ez a súlytartóm.
Plusz ugye itt van a terhesség is, amit szintén figyelembe kell venni. Most nem az a célom, hogy versenysúlyú legyek, hanem a baba egészségét is figyelembe véve megállapítani egy kalória keretet, amitől nem hízok, talán fogyok is (amit csak nagyon nagyon lassú tempóban szabad ilyenkor). Még nem vagyok terhes, de mint mondtam, rajta vagyunk az ügyön, úgyhogy akár már az is lehetek.
#7 Nem várok fogyást ennyitol! Nem tudom hol látsz ilyet. Azt írtam, hogy ennyit eszek egy nap (Illetve ezt sem, mert nem minden nap ennyi), illetve h ennyi a súly tartóm. Olvasd el kérlek miket írtam eddig,mert úgy látom, elsőre félre értelmezted.
#6 tudom, hogy nem kell többet enni! De nem tudom, mivel teszek jobbat, ha arra törekszem, hogy ne hízzak többet, és eszem, ami a súlytartóm, azt a kb 1800at per nap, vagy azzal sem ártok, ha csak 1600at eszek?
Köszönöm.
Nehez ez, mert orvostól is kérdeztem, de csak az volt a válasz, hogy ne akarják fogyozni terhesen, meg úgy nézett rám mintha gywrekgyilkos lennék. Egyek egészségesen, sok zöldség gyümölcs, de hát ezt ugye én is tudom... Aztán amikor plusz 20 kilo van terhesség végén, akkor meg azért csesz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!