Tejeskávé Nescaféból, eritrittel mennyire diétás?
Ezt fogyasztom hosszú ideje reggelire.
6-8 teáskanál natúr zabpehely tej-víz keverékével, pár szem áfonyával.
Minden érkezéskor mértékkel eszem.
Lefogyni így sem tudok.
54 éves vagyok, változó korban.
78 kg,168 cm vagyok.
Számolod a kalóriákat is?
Egyébként mozogni kéne, ha nem is edzőtermi szinten, de legalább egy kiadósat sétálni minden nap.
A kérésedre a válasz: a tejeskávé eritittel nem hizlal.
De ha majd elkezded számolni a kalóriát, a tejet is számold bele.
Mindent eszek.
A mérték azt jelenti, hogy sosem lakok jól.
Nem tök mindegy, mit eszel reggelire?
Én is diétáztam úgy, hogy minden reggel hatalmas elszántsággal kibírtam 1 shake-kel.
Ja, csak aztán meg délután betegre zabáltam magam a mekiben!
Nem értem ménem fogytam le! Pedig csak shake-et reggeliztem!
nescafebol se mindegy, hogy az instant kávé, vagy a 2in1 vagy 3in1 kávépor. utobbiakban jóval több a kalória, mint a tej+instant kávéban.
mindegy a reggeli, ha a többi étkezés nem megfelelő. azt kellene figyelni, hogy most mennyi kalóriát viszel be, és ahhoz képest kevesebbet kell bevinned ahhoz, hogy fogyni tudj. úgy tűnik, a mostani kaloriakereted a súlyod tartásához elég, de fogyáshoz sok. szóval ha pl rendszeresen eszel rántott húst, olajban zsirban sült krumplival, vagy kolbászt, szalonnát, stb. hiába nem laksz jól, a kalória sok.
Ha nem szamolod a kaloriakat es csak ugy hasrautesre eszel, akkor soha nem is fogsz lefogyni.
Az nem eleg, hogy nem laksz jol. Attol meg bevihetsz tobb kaloriat, mint amennyire szukseged lenne.
A sosem lakok jól az nem étrend. Főleg nem egészséges, vagy fogyókúrás, mivel ezzel semmit nem mondtál.
Nem a nescafétól nem fogysz, hanem mert túl sokat eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!