Ha falásrohamom volt, akkor azt jelenti, hogy kevés kalóriát viszek be?
Figyelt kérdés
Három hete megy a napi 1300 kcal, mert a legtöbb kalkulátor szerint ennyi kell heti fél kilós fogyáshoz. Az utolsó héten már szenvedtem, folyamatosan éhes voltam, tegnap pedig összezabáltam mindent. Nem bánom, megesik, de akkor lehet, hogy hosszú távon mégis többet kéne bevinnem?2022. márc. 6. 09:12
11/13 anonim válasza:
Az is lehet hogy nem megfelelő dolgokat eszel, azért volt a falásroham. Nekem akkor szokott lenni ha pl reggelire nem eszem eleger vagy fehér liszteset. Sokkal jobban éhes maradok mint máskor
12/13 anonim válasza:
Kis súlyból ez is gyors fogyásnak számít. Vékony a határ az egészséges kalóriadeficit és az éhezés között. Próbáld meg egy kicsit emelni, ne zárj ki teljesen olyan dolgokat, amiket nagyon szeretsz. Lehet, hogy lassul a fogyás, de kevésbé szenvedősen még mindig jobb
13/13 anonim válasza:
1300-on - ami egy kómás betegnek épp elég - akarsz élni akkor egészen életed végéig?
Minimum 1500!, és sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!