Ha volt egy kb 5000 kalóriás falásrohamom, az tényleg instant +0.5 kg, vagy nem épül be az egész zsírként?
Alapból 1500 kcal körül éget a szervezetem, és 1g zsír 7 kcal, tehát ezzel majdnem fél kiló kellene, hogy feljöjjön. Tényleg ennyit fogok hízni ettől az egy naptól, vagy igaz az hogy hirtelen nem tud mit kezdeni a szervezetem ennyi kajával, és csak “átmegy” rajtam?
Tudom, óriási mennyiség, kérlek ne szóljatok be miatta; bulimiából gyógyultam, a hánytatást már abbahagytam, viszont ha nagyon stresszes vagyok sajnos vannak még mindig falásrohamaim :/
Nem fogod az egészet feldolgozni.
Kitartást!
Nap közben
Reggeli süti + Costás fahéjas-gesztenyés kávé
Ebédre fél pizza + süti
Délután még egy fél süti, Starbucksos kávé és este 3 koktél
Ez még így csalónapnak elment volna, de este mikor hazaértem kezdődött a tényleges falásroham: lement fél zacskó gumicukor, egy csoki, egy proteinszelet, 2 péksüti, kb 100 g sajt és egy vajas-mézes kenyér
Durva mennyit meg bírok enni ilyenkor úgy, hogy alig vagyok 50 kg
Én 3 hétig 4000-5000 ezer kalóriát zabáltam naponta. A legszemetebb ételekből : pizza, hambi, fagyi, süti, energiaital, cola.
1,5 kilógrammot híztam most viszont kezd vissza menni. Úgyhogy csináltam magamnak egy plusz kört.
Úgy jött a zabálás, hogy mivel hideg van már nem mentem el speotolni. Egyszer-kétszer maradt ki az elején, majd abba maradt teljesen. Aztán picit többet kezdtem el enni, majd kitágult megint a gyomrom és folyamatosan éhes vagyok. Illetve kívánom az édes dolgokat, szóval most kicsit elcsesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!