Folytassam így a diétát, vagy hagyjam abba? (terhesség)
160 cm vagyok, 75 kiló voltam nyáron. Elkezdtem a kalória számolást,nem drasztikusan, 1700at ettem eleinte, plusz szép lassan mozogni is elkezdtem (csak óvatosan, mivel porckorong sérvem van) . Jelenleg 65 kilo vagyok, most már csak 1500at eszem, a torna ugyanaz (főleg gyógytorna, jóga és séta, többet sajnos nem tudok). Egy hónapja rááltunk a baba projektre, és elsőre összejött, aminek nagyon örülök, de nem tudom, mit tegyek. Folytassam ezt az alacsonyabb kalória bevitelt (szedek minden szükséges vitamint, folsav, c, d, omega3, plusz mostantól terhes multit is)?
A célom 53-4 kiló lett volna,nyilvan már nem fogom tovább csökkenteni a bevitelt. De visszaszedni sem akarom, amit leadtam, és azért még jó lenne kicsit fogyni természetesen nem a terhesség rovására, de mondjuk h ne 80 kilosan, hanem mondjuk csak kb 70 kilósan menjek szülni. Mivel alacsony vagyok, és a fizikai aktivitás sem egy élsportolóé, ezért az alap kalória szükségletem sem sokkal több, mint 1500.
32 éves vagyok ha ez számít.
Jól van Miss Csonti, köszönjük, elég lesz.
😂😂😂😅😅😱 Beszúrok pár emojit én is, utanozva az agyi szintet. #phupaszdmek🤦♀️
Kondi teremben nem leszel csonti nyugi 😃 most akkor en írjam hogy bálnácska ?😂
Egyedül az a jó komment aki azt írja hogy zabálj és hízz mert terhes vagy ? No comment 😂
"Egyedül az a jó komment aki azt írja hogy zabálj és hízz mert terhes vagy ?"
Senki nem írt ilyet. Visszavehetsz nyugodtan ebből a stílusból, mert nem jó helyen adtad elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!