Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kalóriaszámolásnál a tendenciá...

Kalóriaszámolásnál a tendenciát kell nézni? Milyen hosszú időszakot?

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék, napi ötszázas kaloriaminuszos étrendet állítottam be magamnak. Tudom tartani, bár egyenlőre nem zökkenőmentesen , de tudom. Viszont mi van akkor ha mondjuk szombat este bevágok egy egész pizzát egy liter sörrel? Szóval egész héten mínuszban voltam, de ezzel az egy nappal ( ha a heti összbevitelt nézzük nem a napit) simán fölémegyek a súlytartási kalóriámnak és még hízhatok is egy végigszenvedett hét és egy átzabált nap után.

Jól gondolom? Vagy ennél hosszabb időszakot érdemes nézni?

A kérdés elméleti , remélem nem túl zavaros :)

2022. febr. 14. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hízhatsz így, ha másnaptól szépen tartod a kereted ahogy addig. De ha a kétheti egy alkalomból heti 3 lesz akkor már nyilván hízol
2022. febr. 14. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem az edzőm minfig azt mondja hkgy két napot. Néha jót is tesz egy nagyobb deficites időszak után enni egx nagxot aztán 20 óra böjt. A nsgy kajától beporog az anyagcsere, aztán a bojttel korrigalod a tobbletet
2022. febr. 14. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak el ne kezdd a kalóriaszámlálást, mert azt a Coca Cola cég találta ki, hogy minden kalória egyforma, legyen az saláta vagy cukrozott kóla! Hiába van adott kalória egy zöldségben, attól az még nem tud mind felszívódni, míg egy cukrozott üdítőből gyorsan felszívódik mind. Inkább hallgass a szakértőre, majd ő elmondja neked a frankót, meg még a tutit is: https://www.youtube.com/watch?v=EpRrD58Ah3Q
2022. febr. 14. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen hosszon igazából, ha egy nap túleszel azt akár egy hónap múlva is korrigálhatod, mert egy egy folyamatosan működő rendszer igazából életed végéig.
2022. febr. 15. 01:06
 5/6 Humor Herold ***** válasza:
100%
Én hétköznaponként megfelelően eszem, jó minőségű diétás kajákat kalóriadeficitet elérve. Hétvégén másfél napig sz.rul eszem. Nem túl jó minőséget, kalóriaszükséglet felett. Az eredmény: 2hetente fogyok 1 kilót. Úgy hogy az első héten megmarad minden. A második héten 1kiló mínusz. Ez már 2 hónapja így megy, kivétel nélkül. Ugyanakkor mérem a súlyom. A tükörben is látom a változást. Lehet ha hétvégén nem hibáznék hatékonyabban menne a dolog, de így is megy. Nyilván jobb a rendszeres jó étkezés, mint hogy rendszertelen legyen.
2022. febr. 15. 06:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Van, aki heti keretben gondolkodik, én nem vagyok ennek híve, mert félek, hogy a kéthetente egy csalásból heti 3 lesz.
2022. febr. 15. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!