Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha olyan egyszerű a fogyás...

Ha olyan egyszerű a fogyás képlete, hogy kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amennyit felhasználsz, akkor miért képtelen lefogyni az emberek pl. 10kg?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 08:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Dohányzásról is csak annyi leszokni, hogy nem gyújtasz rá. Mégis mennyi bagós van...
2022. jan. 23. 09:49
 12/15 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem csak a kcal bevitel a lenyeg de persze fontos

Nem mindegy mit eszel

Lehet hust is enni csak ne legyen zsiros es a mennyisegre kell foleg odafigyelni tehat tobbszor eszunk keveset

Lassan felszivodo szenhidrat johet pl zabkasa de ha te keszited el es nem a bolti agyoncukrozottat veszed

Feherje is fontos ami a husokban megtalalhato de a mennyiseg es minoseg lenyeges es halat is erdemes fogyasztani es jo sok zokdseget,salatat

Ami meg nagyon fontos az a SPORT

Ha nem mozogsz akkor nem olyan szepen fogysz le es az egeszseg miatt is fontos raszokni

100% sport 100% odafigyeles az etkezesekre es ugy lesz latvanyos a siker

2022. jan. 23. 10:53
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Mert sokan anyagcsere zavarokkal is küzdenek, amikor elkezdenek fogyózni. Nőknél az ideálisnál 10-15%-kal kisebb vagy nagyobb testsúly is fel tudja borítani a hormonháztartást onnan meg egy lépés a pcos és az inzulinrezisztencia, amiből szakszerű segítség nélkül nagyon nehéz kijönni, de ugye az orvos csak hozzávágja mindenkihez, hogy akaratgyenge meg lusta.

Sokan nem tudnak kalóriát sem számolni. Ismertem olyat aki azt hitte, hogy napi 1100 kalóriát eszik, de láttam miket evett, nem annyi volt. Állította, hogy keményen edz, ami később kiderült, hogy azt jelentette, hogy sosem használt liftet.

2022. jan. 23. 14:21
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
A képlet egyszerű, a legtöbben nem nem értik, hanem nincs akaraterejük betartani.
2022. jan. 23. 16:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért mert nem ennyire egyszerű. Ennyi:) Ezt úgy írom, hogy én amúgy lefogytam ( sokkal többet is).
2022. jan. 23. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!