Jol gondolom ezt a kalóriabevitelt ilyen esetekben?
Sziasztok.
Sajnos migrénem volt a tegnapi nap folyamán, aki tudja mi ez, az tudja, hogy ilyenkor nemhogy enni képtelen az ember, de még mozogni is.
Egész nap nem tudtam semmit enni sajnos, majd ezek után letoltam egy keményebb mell-váll-tricepsz edzést, és edzés végére kezdődött az egész.
A kérdésem:
Mivel tegnap egész nap nem ettem edzésig, viszont a migrén miatt az edzés után sem tudtam enni, mert lehetetlen lett volna, akkor a holnapi nap adott esetben dupla annyit ehetek anélkül, hogy híznék?
Tehát tegyük fel 2500 kalóriát eszek 1 nap, tegnap pedig kimaradt ez, ma pedig simán megehetek elméletben 5000 kalóriát, nemde?
Soha nem azzal van a baj, ha valaki 1 nap tobbet eszik. Az a problema, ha ez folyamatos.
Ha ugy erzed, szukseged van arra, hogy dupla annyit egyel, hat tedd.
Hát vittem volna be tápanyagot, de megmozdulnom is lehetetlen volt.
Végül valószínű úgy lesz, hogy 3000 kalória körül fogok enni, az úgy, ahogy még elfogadható állapot.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!